Separați, dar împreună. Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au despărțit la Insula Iubirii, dar acum vor avea un copil

.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au decis, în ultima ediție Insula Iubirii, să se despartă, după ce bărbatul a picat terstul fidelității. Însă, la scurt timp de la revenirea în România, cei doi au făcut cununia civilă, iar acum urmează să devină părinți.

Ema și Răzvan au mers în Thailanda pentru a-și testa relația. În cele 21 de zile petrecute pe insulă, bărbatul a picat testul, cedându-i ispitei Daria. Astfel, cei doi au pus capăt relației în timpul emisiunii. Iar la bonfire-ul final Ema i-a zis fostului ei partener că nu poate trece peste acțiunile lui.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au plecat separat de la Insula Iubirii

Astfel, la ultima ceremonie a focului, tânăra a decis că vor părăsi insula separat.

„Ai demonstrat încă o dată că îți bați joc de mine. Mă bucur că ai trăit intens tot ce a fost aici. Ai fost șmecher ca bărbat, ai făcut-o și pe Ema și pe Daria”, a afirmat Ema Oprișan la bonfire.

„Tind să cred că am forțat prea mult lucrurile, recunosc că am sărit calul. Văzând din partea asta a ecranului, recunosc că am sărit calul”, a mărturisit, la rândul lui, Răzvan.

La ultimul testimonial, concurentul a recunoscut că a depășit cu mult limitele.

„Are dreptate. Eu nu am simțit nevoia să lupt. M-am gândit la faptul că dacă Ema a ajuns în punctul în care să pună stop, indiferent ce aș face eu acum, poate plecam împreună. Dar poate ajungeam acasă și veneau reproșurile și ne despărțeam acasă. Cred că amândoi ne-am complăcut în situația asta și cred că mai puteam să mai trăim o perioadă cu ea, dar cred că mai devreme sau mai târziu se ajungea la același punct”, a mai spus Răzvan Kovacs.

Citește și: Ispita Daria Cuflic a dat lovitura după „Insula Iubirii”: „Cu ajutorul emisiunii mi-am promovat afacerea”

Citește și: Oana Monea, despre Marius Moise de la Insula Iubirii: „Pentru mine nu există omul ăsta” / Video

Ema și Răzvan s-au căsătorit și vor avea un copil

Deși au decis să plece separat din Thailanda, odată ajunși în România, lucrurile s-au schimbat pentru Ema Oprișan și Răzvan Kovacs. Ei au decis să își mai dea o șansă și chiar s-au căsătorit civil.

După participarea la emisiune, Răzvan și-a dat seama că a greșit atunci când a înșelat-o pe Ema și a reușit să o recucerească.

Citește și: Cine sunt Cristina Rancov și Iulian Clonț de la Insula Iubirii, sezonul 7. Formează singurul cuplu căsătorit din emisiune

Citește și: Claudia Florescu, cerută în căsătorie în finala Insula Iubirii. Ce cupluri au ales să se despartă

„Când am ajuns departe de el mi-am dat seama că nu e tocmai ceea ce mi-am dorit cu adevărat”, a afirmat Ema, la șase luni de la revenirea în țară.

La câteva luni de la terminarea fimlărilor, Ema și Răzvan au apărut împreună, în fața camerelor de filmat. Cei doi au dat vestea cea mare, cea că au decis să se căsătorească, iar nașii de cununie au fost chiar colegii lor de la Insula Iubirii, Cristina Rancov și Iulian Clonț.

„Cumva, când m-am calmat și am simțit nevoia să îl am pe Răzvan, prietenul meu, lângă mine și l-am luat în brațe, am simțit că e ce îmi doresc și orice aș simți ca nervi în ceea ce îl privește, când îl iau în brațe îmi trece instant și nu mai contează toate prostiile și sentimentele prin care m-a făcut să trec. Am ajuns să fim din nou împreună”, a mărturisit Ema Oprișan.

Tot atunci, cei doi au anunțat că urmează să devină părinți.

„Știți că atunci când dragostea nu mai încape în două inimi se naște o a treia, nu?”, a spus Răzvan Kovacs.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ema Oprișan și Răzvan Kovacs

Sursă foto: Facebook, captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton