Cum își cresc Andi Moisescu și Olivia Steer cei doi copii adolescenți? “Nu sunt bun de gardian”/ Exclusiv

.

Andi Moisescu și Olivia Steer își cresc cei doi copii adolescenți cu multă dragoste și atenție. Și-au împărțit rolurile și, dintre ei, mai strictă este mama, după cum ne-a declarat prezentatorul tv la evenimentul organizat, recent, de Pro TV cu ocazia lansării grilei de toamnă.

Andi Moisescu ne-a dezvăluit că el nu e bun de jandarm și că nici nu-și pedepsește băieții atunci când aceștia greșesc. Încearcă, în schimb, să-i ajute să învețe lecții din greșeala făcută. În exclusivitate pentru UNICA.ro, juratul de la Românii au talent ne-a povestit ce proiecte profesionale are derulare, dar și detalii neștiute din viața personală. În familia lor, Olivia Steer este cea care menține echilibrul în relația cu cei doi băieți, Luca și David, mărturisește Andi Moisescu. Mezinul familiei se pregătește să intre în primul an de liceu, în timp ce fiul cel mare, care este în clasa a XI-a, începe să se gândească la următorul pas, facultatea.

Andi Moisescu și Olivia Steer au doi copii

Andi, ești neschimbat. Ce secret ai?

Eh, nu am nici un secret, e criza vârstei de 50 de ani, de asta pare că sunt neschimbat.

Apropo, există criza asta a vârstei de 50 de ani, de 40?

După mine să știi că această criză m-a lovit mai devreme, doar m-a prins vârsta din urmă. Adică… criza era și a venit și vârsta. Cum pot să justific orice trăsnaie fac? Dau vina pe criză, asta zic că ea e de vină.

Și cum se manifestă criza asta?

Nu vezi, pun muzică, alerg ca nebunul prin țară, toată ziua dintr-un loc în altul. Asta și vorbeam cu Wargha Enayati. Acum aș vrea să încerc o petrecere la Techirghiol cu împachetări de nămol, un ghid în care o să pun muzică și el să fie sponsor.

Am o mască în interior… să știi că sunt ăla care are vârsta adevărată. Nu știu ce fac, habar n-am, nu fac nimic special. Mă mișc, de fapt, ăsta-i secretul.

Citește și:  George Mihăiță (Tătuțu), dezvăluiri din culisele noului sezon “Clanul”: “Se complică lucrurile”. Câte ore pe zi repetă textul pentru serial / Exclusiv

Citește și: Claudia Schiffer, secrete de beauty pentru a îmbătrâni cu grație. Fostul supermodel a împlinit 53 de ani

Ce proiecte are Andi Moisescu în această toamnă?

Andi Moisescu

Spune-mi cum e toamna pentru tine, ce noutăți ai pe plan profesional?

Mi-e teamă că am aceleași noutăți în fiecare toamnă. Trebuie să mă apuc din nou de muncă. Asta m-a înspăimântat de fiecare dată când se apropie 15 august și realizez că sunt ultimele săptămâni din luna august. Îmi dau seama că trebuie să revin asupra acelorași noutăți, adică să mă întorc, să mă apuc de muncă.

M-am obișnuit, să vă zic sincer, cu ritmul ăsta care mi-a plăcut. Bine, cam dement așa, adică plec în fiecare săptămână, pun de câte două ori muzică pe săptămână nu că ar fi ceva, Doamne Ferește, neplăcut, e foarte plăcut, dar la un moment dat… Am și uitat cum zicea bunicul meu, Dumnezeu să-l odihnească, începi să simți ca la transmisie, în articulații, e ca la mașini. Asta e noutatea, că trebuie să mă apuc din nou și de Apropo TV și de preselecțiile de la Românii au talent.

Pe Youtube mai fac lucruri noi, dar sunt cu ele acum în ultimele finisaje. Încerc de fiecare dată să fac lucruri care au sens. Cam asta e tot ce fac.

Dar vacanță ai avut?

Activă, activă, da, am fost. Am fost plecat o săptămână într-o insulă în Grecia, e mai mult decât vacanță. Oricum eu am un ritm de viață în care nu prea îți dai seama dacă e muncă sau e vacanță, pentru că acum oricât ar fi de muncă, totuși, când pui muzică nu prea pot să zic că muncesc. Cred că sunt ultimul om care și-ar permite să se plângă.

Unul din copii își dorește să studieze pe zona de business

Pregătit de toamnă tu ești, dar copiii de școală, sunt?

Ai mei? Ei zic că sunt pregătiți, dar ce să zic, ăla micu’ trebuie să fie că începe și el liceul acum. Cel mare e clasa a XI-a. El ar trebui să înceapă să pregătească pentru următorul pas care înseamnă facultatea.

Ți-a spus ce domeniu vrea să studieze, ce îl atrage?

Da, el mi-a zis că s-a gândit, nu mi-a dat exact detalii, dar mi-a zis că s-a gândit și că se concentrează. Acționează în zona asta de business.

A venit să îți ceară un sfat în acest sens?

Eu cumva l-am învățat să tot caute singur, să încerce să-și descopere singur ce îi place mai mult și mai mult, având convingerea că întotdeauna maxim o să-l scoți atunci când faci cu adevărat ceea ce îți place.

Citește și: Ce va face Sandra Bullock cu cenușa lui Bryan Randall. Gestul actriței are o însemnătate aparte

Citește și: Cum se menține actrița Victoria Raileanu în formă. „Mănânc foarte multe salate. Carne nu prea” / Video exclusiv

Citește și:  Doina Teodoru, despre relația cu Cătălin Scărlătescu și serialul care o ține pe platourile de filmare: „Ne întâlnim noaptea. Avem o regulă”/ Exclusiv

Andi Moisescu, despre cei doi băieți: „Mi se pare că e de datoria mea să îi încurajez să-și câștige independența și să nu aibă frici”

Cum își cresc Andi Moisescu și Olivia Steer cei doi copii

Ești un tată sever?

Aș zice că dimpotrivă.

Prea permisiv?

Da, având băieți e destul de greu să fiu sever, pentru că mi se pare că e de datoria mea să îi încurajez să-și câștige independența și să nu aibă frici, să aibă spirit de aventură, să fie curioși, să descopere, să încerce și mai ales să greșească, să greșească cât mai mult, că doar așa o să învețe.

Cum reacționezi dacă greșesc?

Când greșesc încerc să îi ajut să descopere care e cea mai bună lecție pe care o pot învăța din greșeala pe care au făcut-o.

Adică nu îi pedepsești?

Nu prea îi pedepsesc, nu prea le am eu cu astea cu pedepsele.

Măcar așa, o zi fără calculator, telefon?

N-am reușit să fac figura asta. Adică dacă zic că iau telefonul, cred că dacă durează o oră e bine. Nu sunt bun de gardian.

„Mama e un pic mai severă”

Și nici mama nu e?

Da, mama e un pic mai severă da, e adevărat. Pentru că, mă rog, așa e și normal să fie într-o familie. Femeia, în general, e mai preocupată de felul ei, de siguranță, de chestii, de genul ăsta. Bărbatul e mai spirit de aventură, mai nebun, “lasă să riște că nu are ce să pățească”. Ea e mai cu capul pe umeri, noi nu ne vindecăm nici mai la maturitate, deci ce să mai zic….

Sursa foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton