Ce pensie are Gheorghe Turda. Artistul e mulțumit de banii pe care îi primește în fiecare lună

.

Cântă, dar are și o pensie frumușică! Spre deosebire de alți artiști, Gheorghe Turda se bucură de un venit bun după o viață de muncă. Artistul are o pensie de 9.000 de lei și o carieră artistică de 55 de ani.

Gheorghe Turda spune că a ieșit la pensie cu grad de general, ca și Ilie Năstase, și nu înțelege de ce e judecat pentru venitul obținut.

„Pensia lui Gheorghe Turda nu este o pensie specială, așa cum cred mulți”

”Menționez că pensia lui Gheorghe Turda nu este o pensie specială, așa cum cred mulți și mă tot judecă fără să cunoască adevărul. Eu am cotizat 55 de ani de carieră artistică, am cotizat la pensia mea militară, să știe asta toți proștii care comentează.

Eu am o pensie militară, așa cum au și jandarmii și polițiștii, dar și cei din Armată și cei din Interne. Întâi să se documenteze lumea, apoi să vorbească. Repet, Gheorghe Turda are pensie militară, nicidecum specială, am ieșit la pensie cu grad de general, mai au ca mine și Ilie Năstase și artiști și sportivi, militari din cele două ministere, din Interne și din Armată”, a mărturisit artistul pentru Playtech.ro.

Citeşte și: Gheorghe Turda își caută fericirea în străinătate. Decizia luată de artist după eșecul în amor

Citeşte și: Maria Dragomiroiu, adevărul despre deshumarea regretatei Ileana Sărăroiu. Ce s-a întâmplat la câteva zile după înmormântarea artistei

Citeşte și: Anamaria Prodan, replică pentru Gheorghe Turda după declarațiile interpretului despre averea mamei sale, Ionela Prodan

Gheorghe Turda: „Sunt mândru de pensia mea”

Artistul a activat în câteva ansambluri, iar acum e mulțumit de banii pe care îi obține în fiecare lună și care îi completează veniturile din cântări. ”Eu am 55 de ani de activitate la două mari ansambluri, la Rapsodia Română și la Ciocârlia. Am fost șeful ansamblului Ciocârlia și șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne și sunt mândru de pensia mea.

Față de alții care n-au avut aproape nicio… sau poate au avut doar câțiva ani de activitate și au emis pretenția să aibă pensia ca Gheorghe Turda. Da, 9.000 de lei, da. Deocamdată, mulțumită lui Dumnezeu, e bine”, a mărturisit Gheorghe Turda, în cadrul emisiunii Star News.

Citeşte și: Gheorghe Turda, adevărul despre presupusa iubită: „Întotdeauna o să fiu cât mai circumspect”

Gheorghe Turda, supărat pe Ducu Bertzi

Gheorghe Turda e foc și pară pe Ducu Bertzi. Rapsodul susține că artistul îi cântă piesele, dar nu menționează asta niciodată, iar asta l-a făcut să ia atitudine. Turda spune că i-a atras atenția lui Ducu asupra acestui fapt, dar nu s-a schimbat nimic.

”Părerea mea față de fostul meu coleg de scenă Ducu Bertzi, pentru că el este folkist, nu e cântăreț de folclor, și este cu totul altceva… pot să spun că eu l-am apreciat și-l apreciez la modul general pe Ducu, că este moroșan de-al meu, dar el nu se născuse când eu cântam aceste piese.

El nu se năștea ca artist și ca persoană fizică când eu cântam aceste piese muzicale. Dar sunt mâhnit de treaba asta, pentru că nu a avut bunul simț să-mi ceară voie. Am avut o singură discuție și i-am zis să declare pe scenă că este din repertoriul meu, atât i-am cerut.

Eu sunt ortodox și nu am de gând să mă plimb la procese pentru folclorul care ne aparține nouă. Nu voi intenta niciun proces, pentru că, dacă lipsește bunul simț la un om, înseamnă că este prost educat”, a declarat Gheorghe Turda, la Antena Stars.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton