Care este secretul lui Jennifer Aniston pentru a arăta mereu impecabil. Actrița pare să sfideze trecerea anilor

.

Ce o face pe Jennifer Aniston să arate atât de bine de tânără? Este întrebarea de pe buzele multor femei.

Actrița în vârstă de 54 de ani, care a ajuns celebră odată cu interpretarea personajului Rachel în faimosul serial Friends, a devenit o adevărată bombă sexy. De-a lungul anilor, Jennifer Aniston a demonstrat că există un secret al tinereții fără bătrânețe, pe care ea îl deține.

Într-un nou interviu pentru Wall Street Journal, actrița a dezvăluit, în sfârșit, cum face să sfideze trecerea timpului când vine vorba despre frumusețe. Și este foarte simplu, pentru că ea încearcă orice, totul pe rafturile de frumusețe. Vorbind sincer despre secretele din spatele aspectului ei impecabil, ea a împărtășit o poveste despre o perioadă în care medicul ei estetician i-a recomandat un tratament facial cu spermă de somon. Da, ați citit corect.

„În primul rând, i-am spus: ‘Vorbiți serios? Cum obții sperma de somon?’” – a spus actrița, citată de instyle.com. Indiferent dacă tratamentul a fost sau nu funcțional, Aniston rămâne o câștigătoare la jocul de frumusețe.

Actrița a mai dezvăluit, de asemenea, ceea ce ea crede că va schimba ceva în rândul tratamentelor de frumusețe. Este vorba despre injecțiile săptămânale cu peptide.

Citeşte şi: Jennifer Aniston, fotografiată fără pic de machiaj. Actrița are 53 de ani

Citeşte și: Rachel și Ross, împreună în realitate? Cum au fost surprinși recent Jennifer Aniston și David Schwimmer

Citeşte şi: De care coleg din serialul „Friends” a fost Jennifer Aniston îndrăgostită

Citeşte şi: Courteney Cox a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Mesajul emoționant transmis de Jennifer Aniston

„Am făcut fertilizare in vitro”

În afară de secretele ei de îngrijire a pielii, ceea ce o face să se simtă cel mai sexy este stilul ei sănătos de viață. Între rutina ei de exerciții fizice complexe și puterea ei de a spune nu tentațiilor culinare zilnice care îngrașă, actrița are o zi pe săptămână în care nu își refuză nicio poftă, duminica. În ultima zi a săptămânii, Jennifer Aniston își cheamă prietenii la ea și comandă burgeri, de la fast-food-ul preferat.

Jennifer Aniston și problemele cu fertilitatea

Actrița a făcut o destăinuire dureroasă în 2022, despre infertilitate. Jennifer a apelat în trecut la un tratament de fertilizare in vitro, dar rezultatele nu au fost cele așteptate. Superstarul s-a împăcat deja cu ideea că nu va putea deveni mamă niciodată.

„Am făcut fertilizare in vitro, am băut ceaiuri chinezești, am făcut de toate. Am făcut tot ce era posibil. Aș fi dat orice dacă cineva venea și îmi spunea: Congelează-ți ouălele. Fă-ți o favoare” –  a declarat ea pentru revista Allure, pe acărei copertă a și apărut.

Tot în cadrul aceluiași interviu, actrița și-a reamintit și de divorțul de Brad Pitt din 2005, după cinci ani de mariaj. Dar și despre Justin Theroux, cu care a fost căsătorit între 2015-2017. Vedeta și-a asumat eșecul pe plan  sentimental.

„Pe la 30-40 de ani am trecut prin momente extrem de grele și dacă nu aș fi trecut prin asta nu aș fi devenit niciodată cine trebuia să devin”  – a mai precizat actrița atunci.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton