Ana Morodan, nevoită să meargă în cârje. Ce a pățit influencerița: „O lună cu peripeții” / Video

.

Ana Morodan a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un accident. Influencerița s-a filmat în fața instituției sanitare mergând în cârje și le-a povestit fanilor ei ce i s-a întâmplat.

În ultima perioadă, Contesa Digitală a decis să își schimbe stilul de viață și chiar să le arate urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare că nu este o persoană perfectă, ci una cu defecte și sensibilă, care are atât perioade bune cât și unele dificile.

Ana Morodan, în cârje în fața spitalului

Ana Morodan a suferit joi un mic accident și a fost nevoită să fie transportată de urgență la spital. Influencerița a alunecat pe o scară, iar medicii au fost nevoiți să îi imobilizeze piciorul. Asfel, aceasta trebuie să se deplaseze o perioadă cu ajutorul cârjelor.

„Feng Shui a zis pentru Șobolanul de Lemn o lună cu peripeții…”, a scris Ana pe Instagram, unde a postat o imagine cu piciorul afectat, în timp ce se îndrepta spre spital.

După ce a fost consultată de medici și a plecat de la spital, Ana Morodan s-a filmat în fața instituției în cârje, moment în care le-a povestit fanilor ce i s-a întâmplat.

„Noah… am alunecat pe o scară, mi-am rupt ligamentul. Și eu marți eram programată să mă urc pe munte. Exclus”, a afirmat influencerița înainte de a-l ruga pe cel care a însoțit-o la spital să îi deschidă portiera mașinii.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Ana Morodan, schimbare de look: „Este culoarea mea naturală”. Influencerița, decisă să renunțe la imaginea excentrică / Video

Citește și: De ce consideră Ana Morodan că Asia Express i-a făcut mai mult rău decât bine: „M-a distrus psihic”

Citește și: Ana Morodan, mărturisiri emoționante: „Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea”

Citește și: Mihai Ghiță dezvăluie dramele trăite de Ana Morodan: „Știe cineva că mama ei a murit de cancer în brațele ei? Nu! Că a fost abandonată la 14 ani?” / Exclusiv

Influencerița, dezvăluiri emoționante în mediul online

În urmă cu puțin timp, Ana Morodan le-a transmis un mesaj emoționant urmăritorilor ei din mediul online. Aceasta a mărturisit că a fost învățată încă de când era copil să nu arate că este vulnerabilă și sensibilă, ci întotdeauna să pară o persoană puternică. Însă acest lucru i-a făcut mult rău.

„In this era of my social media usage aș vrea să normalizez și momentele de fragilitate. Alea pe care nu le-am arătat niciodată pentru că așa am fost învățată de mică: să fiu puternică și să fiu lipsită de manifestări sensibile în public. Și de aia am ajuns un model de succes pentru multă lume, dar o fată atât de nefericită pentru mine și în ochii mei”, a afirmat Ana pe Instagram.

„Așa că azi aș vrea să vă spun tuturor care ați fost educate sau self educate ca mine că e ok să nu fii bine. Și e ok să nu fii perfectă în fiecare zi. Și prostia pe care am zis-o eu acum 3 ani și o zic multe blogheoze acum, cum că suntem aici să inspirăm, nu să fim plângăcioase, e un bulls**t. Toți avem nevoie să știm că și cei pe care îi urmărim au zile nașpa!”, a completat ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Morodan

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton