Gabriela Cristea și Tavi Clonda sărbătoresc patru ani de la nuntă: „Ne iubim din ce în ce mai mult”

.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sărbătoresc, astăzi, patru ani de la nuntă. Cei doi s-au căsătorit religios la patru ani de la cununia civilă, iar nași le-au fost Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Dacă Gabi a îmbrăcat atunci o rochie de prinţesă, cu trenă şi un decolteu generos, iar naşa Cristina Şişcanu a avut o ținută roz, la care a asortat o pălărie impunătoare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au jurat iubire în urmă cu patru ani

Au o relație frumoasă și încearcă întotdeauna să evite acele discuții în contradictoriu care fac mai mult rău decât bine. Gabi Cristea și Tavi Clonda sunt recunoscători pentru tot ce au realizat împreună și pentru fetițele frumoase pe care le au.

“4 ani de la căsătoria religioasă!…și ne iubim din ce în ce mai mult în fiecare zi”, a scris Tavi Clonda pe o rețea de socializare.

Artistul și soția lui se află în aceste zile pe Costa de Azur, unde au trecut prin mai multe peripeții. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nevoiți să renunțe la apartamentul pe care îl închiriaseră, iar asta pentru că nu avea aer condiționat.

Citeşte și: Loredana Groza, pregătită pentru rolul de soacră: „Elena îmi povestește tot. Sunt confidenta ei” / Video exclusiv

Citeşte și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, surprize neplăcute în vacanța de pe Coasta de Azur

Citeşte și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, copleșiți de problemele de sănătate cu care se confruntă: „M-a durut, dar am rezistat”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au mutat din apartamentul pe care îl închiriaseră pe Coasta de Azur

„Ce credeți, ne-am mutat pentru că nu se putea sta în apartament. Este extrem de cald și nu avem aer condiționat. Încercăm să vedem cum ne recuperăm banii. Nu avem ce face, asta este situația. Ne-am mutat mai aproape de centru. Am stat cu niște ventilatoare și am rămas și fără voce”, a mărturisit prezentatoarea TV, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Regula pe care și-au impus-o Gabriela Cristea și Tavi Clonda în timpul certurilor: „Prefer să mergem așa”

Citeşte și: Gabriela Cristea, de urgență la medic, după ce a făcut alergie din cauza produselor de manichiură: „Am avut probleme foarte mari” / Video

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au mai  îndeplinit un vis. Prezentatoarea de televiziune și soțul ei și-au cumpărat, de curând, un bolid de lux Într-un video postat pe paginile de Instagram ale celor doi, Tavi Clonda și-a prezentat noua mașină, un Mercedes GLE 400, de culoare albă, al cărei preț este estimat undeva la aproape 100 000 de euro.

„De 15 ani aștept momentul ăsta, dar n-am renunțat și uite că se îndeplinește. O să fie senzațional. Ne-a ajuns visul! Sper să nu dați cu hate și să vă bucurați. Bine ai venit în familie! Este superbă! Pielea asta cum ne-am dorit. Important e să fim sănătoși. Știți cum se cheamă această prințesă? “Alba ca Zăpada”, a transmis Tavi Clonda, pe rețelele de socializare.

Își reînnoiesc jurămintele

Artistul și soția lui vor să își reînnoiască jurămintele în 2025. Atunci, cei doi împlinesc 10 ani de când au devenit o familie. “Mă bate gândul la 10 ani, că e mișto și mai ales că la noi nu prea se face cu jurămintele. Să faci o scrisorică, bine acum pe telefon, pe ce o fi, pe foaie, să spui niște lucruri așa, un minut despre fiecare, chiar aș vrea să fac asta la 10 ani, adică în 2025.

Cu preot ar fi frumos, undeva la mare, că atunci am făcut-o într-o biserică, frumos, legal, organizat, clasic, dar acum poate aș face-o mai așa, mai altfel”, a dezvăluit, pentru UNICA.RO, Tavi Clonda.

Foto: Facebook, Instagram



Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton