Mama lui Mihai Albu a murit la 95 de ani. „Drum lin spre ceruri”

.

Mama lui Mihai Albu (61 de ani), Zinaia, a murit la 95 de ani. Designerul a făcut anunțul în mediul online. Zinaia Albu era internată în spital în stare critică, în urma unei intervenții chirurgicale. În ciuda eforturilor medicilor, mama lui Mihai Albu s-a stins din viață.

Mihai Albu a avut o relație foarte apropiată cu mama lui, care l-a susținut întotdeauna în cariera aleasă, suplinind, totodată, și rolul de tată. Tatăl lui Mihai Albu s-a stins din viață fulgerător, când designerul avea doar 16 ani.

Mama lui Mihai Albu a murit la 95 de ani. „Drum lin spre ceruri, MAMI!”

„Drum lin spre ceruri, MAMI!”, a scris Mihai Albu pe Facebook. „Mulțumesc personalului medical al spitalului pentru profesionalismul de care dau dovadă în salvarea mamei! În acest moment, mama este la reanimare în stare critică în urma unei intervenții chirurgicale (hemoragie internă). Chirurgical, operația a decurs excelent, însă după cinci zile de terapie intensivă starea s-a deteriorat major. Mulțumesc domnului doctor chirurg! Doamne-ajută”, mai scria Mihai Albu în urmă cu câteva ore.

Citește și: Mihai Albu, adevăratul motiv pentru care a divorțat de Iulia Albu: „A avut și o strategie de a păstra numele” / Video

În ciuda situației financiare precare, mama lui Mihai Albu a făcut tot posibilul pentru ca el, elev la un liceu cu profil Matematică-Fizică, să facă meditații pentru admiterea la Facultatea de Arhitectură. Zinaia l-a încurajat pe fiul ei să-și urmeze pasiunea, eforturile ei dând, ulterior, roade.

Citește și: Mihai Albu, despre America Express: „E un show, probabil, pentru cei care nu au serviciu!”

„Știa că îmi place foarte mult să desenez și m-a susținut necondiționat. Deși de multe ori am vrut să abandonez, pentru că am fost la un liceu de Matematică-Fizică, deci care nu avea profil de desen, mama m-a susținut foarte mult. Mi-a dat direcția în viață. Fiind o mamă singură și eu adolescent, s-a luptat foarte tare”, declara Mihai Albu în trecut, pentru WOWbiz.

Mama lui Mihai Albu a murit la 95 de ani. „Drum lin spre ceruri”

Mihai Albu este unul dintre cei mai apreciați designeri din România

Mihai Albu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de pantofi din România, însă activitatea sa nu se rezumă doar la pantofi. Mihai Albu creează și obiecte de design interior, corpuri de iluminat, mobilier, marochinărie, etc.

Inițial, Mihai Albu și-a dorit să studieze Artele Plastice. Ajuns la meditații, însă, a fost sfătuit să aplice la Arhitectură, facultatea pe care a și urmat-o. Meditațiile la desen le-a făcut cu Dinu Patriciu, care l-a apreciat foarte mult și care l-a ghidat către Arhitectură.

Citește și: Mihai Albu, ținta unei escrocherii online. Designerul era să rămână fără 1.300 de euro din cauza unui e-mail

Mihai Albu a povestit că a avut o copilărie frumoasă, într-o familie care l-a iubit și care l-a influențat pozitiv în foarte multe aspecte ale viitoarei lui activități. Tatăl lui s-a stins din viață brusc, în urma unui infarct suferit pe stradă. Chiar și acum, designerul mărturisește că îi duce lipsa. În anii care au urmat, Mihai Albu s-a apropiat și mai mult de mama lui, care a fost și cea mai mare susținătoare a sa.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton