George Mihăiță (Tătuțu), dezvăluiri din culisele noului sezon “Clanul”: “Se complică lucrurile”. Câte ore pe zi repetă textul pentru serial / Exclusiv

.

George Mihăiță (Tătuțu) face dezvăluiri despre noul sezon “Clanul”, serialul de la Pro TV. Îndrăgitul actor spune că repetă zilnic, câte 6 ore, textul și nu a luat pauză nici în vacanță.

George Mihăiță ne-a mărturisit recent, la evenimentul de lansare a grilei de toamnă Pro TV, că filmează de zor pentru sezonul 3 al serialului “Clanul” și că a avut vacanță scurtă, vara aceasta. Actorul ce-l interpretează pe Bebe Măcelarul în “Clanul” a fost plecat câteva zile, cu familia, la mare, însă n-a intrat nici măcar o dată în apă. Chiar și în această mini vacanță, George Mihăiță a repetat zilnic, câte 6 ore, textul pentru filmări.

Ce dezvăluiri face George Mihăiță despre filmările noului sezon „Clanul”?

Ce faceți domnule George Mihăiță? Sunteți neschimbat. Aveți un secret?

Păi, uite, din ultimele secrete este serialul “Clanul”.

Vă ține în priză?

Da, când te bucuri de partea plină a paharului, care este “Clanul” pentru mine și mulți colegi ai mei, atunci ai o stare de bine. Când oferi stări de bine, primești stări de bine.

Cum merg filmările? Ce peripeții aveți pe acolo?

Evident că se complică lucrurile. La ceea ce s-a întâmplat până acum, cu familia Clanului, la câte au făcut, există și reversul medaliei, adică sunt cam prinși cu lanțul, sunt răpiți. Bebe Măcelarul intră și el în celulă și… să vă dezvălui ceva: în celulă se trezește cu, cine credeți? Cu Tudor. Dar șacalul de Bebe Măcelarul bănuiește ce caută Tudor acolo.

Îmi povestiți de parcă acum filmați scena…

Automat când vorbesc despre Bebe Măcelarul intru în personaj.

Dar v-ați mai obișnuit cu aceste cuvinte… de “cartier” să le spunem?

Nu, nu ai cum să te obișnuiești pentru că vin cuvinte noi, întorsături de frază extraordinare, scrise fantastic de Lia Bugnar și Anghel Damian. Și e o bucurie. Eu nu știu dacă am schimbat un cuvânt sau două în cele peste 90 de zile de filmare pe care le-am avut până acum. Atât de bine sunt scrise, se vede că sunt scrise de profesioniști, oameni care au urcat pe scenă, Lia și Anghel.

Citește și: Cine este Alina Ceușan. Vedeta prezintă emisiunea „Love Island România” de la Pro TV

Citește și:  Când începe „Vocea României”, sezonul 11. Pro TV a anunțat când va fi difuzat show-ul

Citește și: Surpriză uriașă la Vocea României. O celebră soprană se alătură echipei lui Tudor Chirilă

George Mihăiță, dezvăluiri de pe platourile de filmare din Clanul

George Mihăiță este Bebe Măcelarul in serialul Clanul

Trageți multe duble?

Nu tragem multe duble. Ideea e că ceea ce se vede pe micul ecran e o muncă de o zi pentru câteva scene, dar se filmează plan larg, plan depărtat, plan apropiat, prim plan și atunci trebuie să reluăm scenele pe care le-am învățat de mai multe ori. Dar asta e foarte bine că le reîmprospătezi și devii tot mai natural.

Cât repetați pentru text? Câteva ore pe zi?

Vin de la mare, am fost câteva zile la mare și nu am intrat o dată în mare. Nici nu mi-am dorit, am stat la piscină, dar tot 6 ore pe zi am stat cu textul pe care îl am de filmat pentru zilele următoare de filmare. Nu trebuie să intri neapărat în mare ca să simți spiritul mării, dacă ești lângă ea, dacă ești aproape de ea, dacă o respiri, este perfect. Eu respiram mai mult Bebe Măcelarul (râde – n.r.).

 Vă mai opresc oamenii pe stradă? Vă mai întreabă de Bebe Măcelarul?

Da, de obicei mă întreabă când începe sezonul. Te opresc oamenii cu diverse probleme… Cum a fost la început, mi-a spus cineva: “Dumneata la cimitir o să mergi Tătuțu”. Acum m-a oprit unul, săptămâna trecută, și mi-a spus “Urmăresc serialul, să știți că și eu sunt tot rrom”.

Actorul a plecat în vacanță cu familia

Mai aveți timp de viața de familie?

Știi ce e extraordinar? După ce ies din lectura Clanului, am o bucurie mai mare pentru viață, pentru copii, pentru familie, așa stare îți dă, de împlinire, când vezi că lumea e mulțumită, spectatorii sunt mulțumiți, colegii sunt multumiți, echipa e mulțumită. Simți o împlinire mai mare decât atunci când ești al nimănui, dar ești al tuturor.

Citește și: Lecția primită de Theo Rose în timp ce filma pentru “Clanul”, de la Pro Tv: „A început să plângă”

Citește și: Cine este Florinel, puștiul din „Clanul”? Filip Munteanu l-a cucerit pe George Mihăiță: „Textul îl repet mereu cu mama” / Exclusiv

Citește și: Anghel Damian a spus cum a obținut Theo Rose rolul din „Clanul”, serial pe care el l-a regizat

Cum vă relaxați alături de cei dragi?

Acum am mers cu familia la mare, mi-am făcut puțin timp. Trebuia să merg la Costinești la ziua unui prieten foarte bun și foarte important și am profitat, și am legat câteva zile de Vama Veche și am luat și copiii cu mine.

Când va fi difuzat „Clanul” la Pro TV?

George Mihăiță filmeaza de zor pentru sezonul 3 al serialului Clanul

Povestea serialului Clanul continuă cu sezonul 3, care aduce noi intrigi și răsturnări de situație, iar distribuția impresionantă va fi completată de noi actori cunoscuți. Serialul va fi difuzat din 11 septembrie, în fiecare luni, de la ora 20:30. Vezi aici ce mai poți să urmărești la Pro TV în această toamnă!

Sursa foto: Instagram/ PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton