Kanal D a anunțat când începe serialul fenomen „Secrete de familie”. Cine sunt protagoniștii și care este povestea

.

A cunoscut succesul în peste 25 de țări, acum vine în România. Producția “Secrete de familie” va putea fi urmărită din 30 august, de miercuri până vineri, la Kanal D. “Secrete de familie” poartă semnătura producătorilor unui alt serial cunoscut, “Dragoste infinită”.

Fie că este vorba despre țara de origine, Turcia, sau de SUA, Israel, Puerto Rico, Federația Rusă, Cipru, Grecia, Spani, povestea serialului turcesc “Secrete de familie” i-a încântat pe privitori printr-o combinație captivantă de intrigă puternică, personaje memorabile și distribuție excepțională.

Citeşte și: Radu Vâlcan, prezentatorul “Insula iubirii”, dezvăluie motivul pentru care nu a mai apărut în seriale TV: “Mereu primesc propuneri”/ Exclusiv

Citeşte și: Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în august 2023

Care este povestea serialului Secrete de familie

Povestea serialului Secrete de familie, difuzat la Kanal D, este, de fapt, o incursiune emoționantă într-un labirint al luptei pentru adevăr și justiție, pe fundalul unei povești intense de dragoste.  Un procuror (interpretat impecabil de celebrul Kaan Urgancıoğlu) și o tânără avocată (interpretată de Pinar Deniz) încearcă să descopere ițele încurcate ale unei crime; îi unesc valorile în care cred cu putere, dar și dragostea care se înfiripă între ei.

Citeşte și: Mirela Zeța: „Bărbatul ideal este cel din vise. Am încetat să visez la cai verzi pe pereți” / Exclusiv

Citeşte și: Cum arată fiica actriței Monica Belluci. Deva Cassel are 18 ani și este de o frumusețe răpitoare

Kaan Urgancıoğlu a jucat și în Dragoste infinită

Kaan Urgancıoğlu este deja foarte iubit de publicul din România datorită rolului din „Dragoste infinită”, serial difuzat tot de Kanal D, iar Pınar Deniz, o actriță talentată și carismatică, a cucerit și ea publicul român cu rolul plin de sensibilitate din „Patria mea ești tu”, serial difuzat tot la Kanal D.

Citeşte și: Ce face și cum arată Tudor Petruț, Șerban din „Liceenii”, la 30 de ani de când a părăsit România

Citeşte și: Filmul românesc cu care Netflix a dat lovitura. Este cea mai urmărită producție de pe platforma de streaming

Pinar Deniz, despre Secrete de familie: „Sunt fericită că am un rol atât de complex”

„Este un serial extrem de puternic, o combinație de intrigă polițistă și poveste de dragoste. Sunt fericită că am un rol atât de complex, cel al unei femei puternice, care luptă pentru a afla adevărul, într-un caz complicat de crimă. În același timp duce propriile lupte… Vă invit să descoperiți o poveste care pe mine m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului”, spune Pinar Deniz, despre rolul din serialul turcesc difuzat de Kanal D.

„Este un serial care te ține, realmente, cu sufletul la gură. Scenariul este plin de suprize și construit pornind de la adevăruri general umane, de la valori pe care eroii serialului se zbat să le scoată la lumina. Adevărul este ceea ce unește, mai presus de orice, personajele principale, iar iubirea capătă o forță uriașă în lupta pentru adevăr”, spune Kaan Urgancıoğlu, despre rolul din Secrete de familie.

Când difuzează Kanal D serialul turcesc Secrete de familie

„Secrete de familie” scoate la suprafață o istorie complicată despre adevăr, despre mistere bine păzite, despre sacrificiu și dragostea care prinde viață pe un adevărat câmp de luptă. Serialul va putea fi urmărit din 30 august, de miercuri până vineri, la Kanal D, de la ora 20.00.

Foto: Kanal D

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton