Christina Aguilera, în scuter medical la Disneyland. Ce problemă de sănătate are vedeta

.

Christina Aguilera a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale, Summer Rain, la Disneyland, în California, și a fost văzută într-un scuter electric pentru mobilitate.

Artista nu se poate deplasa fără ajutor din cauza unei accidentări la genunchi.

Christina Aguilera a fost cu familia la Disneyland, în Anaheim, California, pentru a o sărbători pe fiica ei, Summer Rain. Artista a fost fotografiată purtând un tricou alb cu modele roz, neglijente, ca de vopsea și cu inscripția „We heart Summer” pe piept.

A participat rănită la ziua fiicei sale

Ceilalți membri ai familiei ei au purtat tricouri asemănătoare cu al ei. Dar cântăreața și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi negri, un lanț gros la gât, cercei supradimensionați, în formă de cerc, din aur, o șapcă neagră și o pereche de ochelari de soare. Ceea ce a fost, însă, neobișnuit, a fost ca vedeta din Burlesque să-și facă apariția într-un scuter electric medical, pentru mobilitate.

Citeşte şi: Christina Aguilera, scrisoare de susținere pentru Britney Spears: „Merită toată dragostea adevărată”

Citeşte şi: Care este rutina de înfrumusețare a cântăreței Christina Aguilera. Cu ce pleacă mereu artista în turnee: „Sunt destul de strictă”

Citeşte şi: Imagini cu Christina Aguilera, devenite virale pe internet. Cum arată artista fără machiaj

Citeşte şi: Christina Aguilera se mândrește cu bustul său generos. Cum s-a pozat la piscină

O sursă a declarat pentru TMZ că a suferit o accidentare minoră la genunchi și a vrut să „se odihnească pentru a se asigura că nu se agravează”. Deși era rănită, s-a distrat de minune de ziua de naștere a fiicei sale. Cu o zi înainte, Christina a dus-o pe Summer cu ea pe scenă.

„Acești 9 ani au fost plini de dragoste nemărginită, îmbrățișări călduroase, nopții târzii petrecute împreună, aventuri Disney și, mai nou, bucuria de a împărți scena cu tine” – a scris ea pe Instagram, despre Summer.

Alături de ea, la Disneyland, a fost și partenerul ei, Matthew Rutler, care este și tatăl lui Summer. Christina și Matthew s-au logodit de Valentine’s Day în 2014. Ea a mai fost căsătorită cu directorul muzical Jordan Bratman, din noiembrie 2005 până în 2010. Cei doi au împreună un fiu, Max, acum în vârstă de 15 ani.

Christina Aguilera a simțit pentru prima oară gustul succesului la 13 ani

Diva pop a debutat ca artistă în Clubul Mickey Mouse în 1993, alături de alte nume care astăzi sunt uriașe în showbiz, precum actorul Ryan Gosling, Britney Spears sau Justin Timberlake. Ea și-a înregistrat și propria versiune a piesei Reflection din filmul Disney Mulan (1998), care s-a clasat pe locul 15 în topul Billboard Adult Contemporary. Datorită succesului acestui single, artista a reușit să semneze un contract cu discuri RCA, iar restul e istorie.

În vara lui  1999, și-a lansat albumul de debut, Christina Aguilera, care s-a bucurat de un mare succes în industria muzicală. Un an mai târziu, Christina Aguilera a primit un premiu Grammy pentru cea mai bună solistă. Diva a fost distribuită în filmele „Burlesque” (2010), „The Emoji Movie” (2017) și „Zoe” (2018).

Foto – Instagram / Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton