Irina Rimes, dezvăluiri despre Horia Brenciu: „Atunci când nu este filmat…”. Ce reacție a avut Alice Dumitrescu / Video

.

Irina Rimes a făcut o dezvăluire inedită despre Horia Brenciu. Artistul, care este unul dintre cei mai îndrăgiți din România, este nu doar un cântăreț bun, dar și un adevărat showman. Se știe că Horia obișnuiește să vorbească mult, iar Irina, care a susținut un concert cu el, spune că a descoperit un lucru inedit despre felul de a fi al acestuia.

Când se află în fața camerelor de filmat, Horia Brenciu este tot un zâmbet și are întotdeauna ceva de zis. Dar se pare că lucrurile se schimbă în momentul în care „luminile” se sting. Cea care a observat schimbarea a fost Irina Rimes, care a povestit totul sub privirile amuzate ale artistului.

Irina Rimes, dezvăluiri despre Horia Brenciu

Irina Rimes și Horia Brenciu au ocazia să petreacă mult timp împreună, la filmările emisiunii de talente de la Pro TV. Iar acum, cei doi s-au reîntâlnit și la un spectacol, după care au mers împreună la un restaurant.

„Ieri seară, după ce am cântat amândoi pe aceeași scenă, am luat-o la pas prin Iași… Și au început destăinuirile! Declarația dimineții i-a aparținut Irinei!”, a scris Horia Brenciu în descrierea clipului postat pe Instagram.

Astfel, Irina Rimes a vrut să le transmită ceva urmăritorilor lui Horia, iar acesta i-a făcut pe plac colegei sale de breaslă.

„Am făcut o constatare: băieți și fete, vreau să vă spun că Horia, atunci când nu este filmat, vorbește mai puțin”, spune artista, în timp ce Horia Brenciu râde.

La acest clip au decis să comenteze și ceilalți antrenori de la Vocea României, Theo Rose și Smiley.

„Nu mă credea nimeni când ziceam. Mulțumesc Irina Rimes”, a spus amuzată Theo Rose.

„Singura problemă este că el tot timpul e filmat… are camere ascunse peste tot”, a completat și Smiley.

În discuțiile stârnite pe pagina de Instagram a lui Horia Brenciu, a fost introdusă și soția artistului, Alice Dumitrescu Brenciu.

„Alice Dumitrescu, confirmi? Eu pe tine te cred”, a întrebat o internaută.

Iar răspunsul a venit rapid: „Nu-mi dau seama prea bine. Că-l filmez tot timpul”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Horia Brenciu, imagini rare alături de Toma, fiul adoptat. Cei doi au filmat un videoclip împreună

Citește și: Care este numele complet al lui Horia Brenciu? Reacția avută de Theo Rose când a aflat: „Vorbești serios?” / Video

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu. „Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă”

Citește și: Horia Brenciu, accident pe scenă: „N-am crezut când am căzut” / Video

Horia a dezvăluit secretul relației cu soția sa

Vorbăreț sau nu, cert este că Horia a reușit să își cucerească soția în urmă cu mai mulți ani și a știut să o păstreze lângă el. La începutul acestui an, Horia Brenciu a dezvăluit care este secretul relației cu soția sa, Alice Dumitrescu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„Nu există un moment delicat în relația noastră, există mici certuri. Mă ceartă, numai că eu, pentru că de asta sunt bărbatul înțelept pe care îl doresc multe femei, eu personal nu vreau să treacă 3 secunde, chiar dacă e vina mea, chiar dacă e vina ei, mă duc la ea și îi zic: Draga mea, viața e scurtă, hai să ne sărutăm! O sărut și îi trece!”, a declarat artistul în luna februarie a acestui an pentru Unica.

Zilele trecute, artistul a lansat o nouă piesă, „Tata”, iar în clip apare și fiul lui, Toma.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Horia Brenciu

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton