Ce diferență de vârstă e între Dinu Maxer și noua iubită. „Suntem de ceva vreme împreună!”

.

Dinu Maxer (48 de ani) și-a refăcut viața amoroasă după divorțul de Deea, cea care i-a fost soție timp de mai bine de 17 ani și care i-a adus pe lume doi copii – Andreas (12 ani) și Maysa (3 ani).

Zvonurile legate de noua parteneră a artistului au apărut încă din primăvara acestui an, iar acum, ei doi nu se mai ascund și și-au confirmat relația. Magdalena Chihaia are 37 de ani, este actriță și dansatoare și este cea care a apărut la iUmor în rolul unei măicuțe sexy este cea care i-a picat cu tronc lui Dinu Maxer.

„Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună”

Ea a fost dublă finalistă în celebra emisiune de umor. Cei doi au fost văzuți împreună la diverse evenimente pe parcursul verii, ocupându-se de diverse proiecte profesionale, iar acum au recunoscut că între ei există și o legătură amoroasă.

„Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru”, a spus Magdalena Chihaia, potrivit click.ro.

Dinu Maxer a făcut și el câteva declarații legate de noua sa parteneră, mai tânără ca el cu 11 ani, dar a fost ceva mai rezervat, spunând că preferă să țină totul secret.

„Viața mea personală momentan e secretă. Da, îmi place cineva în acest moment. Am cunoscut-o dinainte să plec la mare. Am știut cum să ne ferim până acum. Nu am ieșit din tipar, am zis că-mi plac brunetele. Am decis amândoi să nu mai declar nimic. Nu vrem să se știe. Suntem de ceva vreme împreună și nu s-a aflat!”, a declarat recent Dinu Maxer, conform Cancan.

„Dinu este un bărbat care știe ce vrea de la viață”

La începutul acestei veri, Magdalena Chihaia povestea că l-a cunoscut pe Dinu Maxer prin intermediul profesiei, iar legătura dintre ei a devenit treptat din ce în ce mai strânsă.

Citeşte şi: Dinu Maxer, adevărul despre relația cu Deea la trei luni de la despărțire: „Părinții nu divorțează niciodată” / Video exclusiv

Citeşte şi: Dinu Maxer, noi detalii despre divorț și banii câștigați de fosta soție, Deea: „Dacă nu era asta, nu ar fi avut curaj”/ Video

Citeşte şi: Cum a cunoscut-o Dinu Maxer pe noua iubită și ce diferență de vârstă este între ei. Reacția Deei când a aflat

Citeşte şi: Dinu Maxer, supărat pe Cătălin Măruță după ce Deea a fost invitată în emisiunea lui: „Ea a căzut în plasă”

“După cum bine știți, eu și Dinu colaborăm și pe zona salsa. Am vrut să ținem secret motivul pentru care am plecat în Dubai. Având în vedere că ați descoperit acest lucru, vă spunem o parte din motivul plecării noastre. O să devenim ambasadori de brand ai unui Festival organizat în Dubai în 2024. Bineînțeles că, dacă am ajuns acolo, ne-am bucurat și de vizitarea unor muzee și am explorat și petrecerile de acolo.

Dinu este un artist versatil, un bărbat care știe ce vrea de la viață, matur, vesel, cu simțul umorului, care își iubește foarte mult copiii și profesia. Și care știe să fie acolo pentru tine în orice moment. Adică un prieten adevărat, prezent, care mă susține și cu care mă sfătuiesc cel mai mult în ultima perioadă” – a relatat fosta cocurentă de la iUmor, tot pentru click.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton