Valentin Sanfira, marcat de grija Codruței Filip: „Ea este eroina mea. A stat pe holurile spitalului”

.

Valentin Sanfira a suferit un accident în timp ce se afla cu soția sa, Codruța Filip, în Italia. Artistul a fost internat de urgență și operat la picior.

Valentin Sanfira are convingerea că nu ar fi reușit să treacă prin toate astea fără ajutorul jumătății sale, care a petrecut opt zile pe holul spitalului și a vărsat lacrimi, dar niciodată în fața lui.

Valentin Sanfira: „Iubirea vindecă orice rană”

“Ea este eroina mea, ea este cea care îmi dă putere și mi-a demonstrat în fiecare zi că iubirea vindecă orice rană. A stat 8 nopți pe holurile spitalului din Italia, s-a luptat la propriu cu un sistem medical care nu e departe de cel din România și nu a cedat nicio clipă.

A plâns mult, dar niciodată să o văd, mie mi-a adus doar zâmbetul și căldura ei. Soția mea minunată, Dumnezeu te-a trimis ca pe un înger în viața mea, Codruța Sanfira- Filip”, a fost mesajul postat de el pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Valentin Sanfira, operat de urgență într-un spital din Italia. Ce a pățit artistul

Citeşte și: Cine este Valentin Sanfira de la „Te cunosc de undeva!”. Drama trăită de mama lui: „Atunci a fost doliu în familia noastră”

Citeşte și: Codruța Filip face dezvăluiri din căsnicia cu Valentin Sanfira. Cine aduce mai mulți bani acasă? „Mi se pare firesc”/ Exclusiv

Valentin Sanfira: “După 8 zile de spitalizare și o operație destul de grea, Dumnezeu m-a ajutat și am ajuns acasă”

Artistul a revenit acasă și acum se află în perioada de recuperare. Valentin Sanfira merge la fizioterapie și speră ca această periodă să treacă rapid. “După 8 zile de spitalizare și o operație destul de grea, Dumnezeu m-a ajutat și am ajuns acasă. Astăzi este prima zi de fizioterapie și sunt încrezător că o să mă recuperez repede.

Sunt puternic, înconjurat de cei dragi, iar mesajele dumneavoastră îmi dau foarte multă putere. Mama este lânga mine și simt cât de tare ar lua toată durerea asupra ei”, a mai spus Valentin Sanfira.

Citeşte și: Laura Cosoi dezvăluie cum a schimbat-o relația cu soțul ei, Cosmin Curticăpean: „Aveam aceste apucături destul de bine înrădăcinate”/ Exclusiv

Citeşte și: Fiul lui Arnold Schwarzenegger, de nerecunoscut. Christopher a slăbit și are alt look

”Noi nu avem bani să te ducem pe tine să faci școli, să faci cântece”

Pare că succesul a fost întotdeauna de partea lui, cu toate astea, momentele grele nu l-au ocolit pe Valentin Sanfira. S-a născut într-o familie fără prea multe posibilități financiare. Nu aveau bani, dar aveau onoare, și mai avea ceva, speranță.

”Noi nu avem bani să te ducem pe tine să faci școli, să faci cântece, că sunt scumpe costumele”, îmi spuneau. „Și eu am zis că o să fiu cântăreț. M-a și bătut mama. „Pune mâna pe carte, lasă lălăitul că nu o să faci nimic, mori de foame. Fă-ți o meserie!”. Cred că nici nu aveam ce să pierd”, mărturisea Valentin Sanfira în podcastul Mirelei Vaida.

Codruța Filip, marea iubire

A avut câteva relații, dar cea care a reușit să îl ducă în fața altarului este Codruța Filip. Povestea lor a început pe platourile unei televiziuni. Valentin Sanfira a cunoscut-o pe senzuala blondă în emisiunea lui Teo Trandafir, în urmă cu aproape cinci ani, și a știut că îi va fi soție.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton