Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. Fermierul e divorțat, are o fiică și a stârnit controverse la Antena 1

.

Cine este Marius Moise, unul dintre cei mai comentați concurenți de la Insula Iubirii, sezonul 7. Marius Moise participă la Insula Iubirii, la Antena 1, alături de Bianca Giurcă. În trecut, el a mai fost căsătorit cu Andreea Denisa, cu care are o fetiță.

Creatoare de conținut, Bianca Giurcă (25 de ani) şi Marius Moise (35 de ani), fermier, au adus pe insulă o poveste de dragoste ce durează de mai bine de trei ani şi jumătate. Vin din acelaşi sat şi au început să se tatoneze încă de când ea era adolescentă. Ei mai au doar puțin timp pentru a-și dovedi iubirea, pentru că pe 27 august are loc marea finală la Insula iubirii, emisiunea difuzată la Antena 1.

Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7

Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. Marius Moise a fost căsătorit și are un copil, însă, atunci când a încheiat relaţia, a căutat-o pe Bianca. Locuiesc deja împreună şi se comportă asemenea unor tineri căsătoriţi, iar decizia de a participa la Insula Iubirii au luat-o tocmai în acest sens, pentru a vedea dacă sunt pregătiţi să devină soţ şi soţie.

Citeşte și: Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7, la Antena 1. Urmează surprize colosale pentru concurenți

Citeşte și: Ce fac și cum arată acum Loredana și Hamude de la „Insula Iubirii”, sezonul 2

Citeşte și: Cine sunt cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii, sezonul 7. Anunțul surpriză făcut de Antena 1

Ce studii are Marius Moise, concurent la Insula Iubirii, sezonul 7

Marius Moise lucrează ca fermier, deși a absolvit, în trecut, Facultatea de Drept din cadrul Universității Spiru Haret. Bianca nu are un loc de muncă în prezent, dar a urmat cursurile Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

„De fapt, el nici nu a menţionat vreo secundă câţi bani are sau dacă are, dar mă rog. Pe mine mă doare să văd așa ceva, Marius e un om cu foarte mult bun simț, muncitor, atent, grijuliu, săritor, un suflet foarte bun, tratează oamenii egal, nu l-am văzut niciodată să înjosească pe nimeni, Marius nu e agresiv, e foarte calm, perseverent, un tată iubitor și atent, un copil cu un respect față de părinții lui și față de oameni enorm, e un om respectat de toată lumea care îl cunoaște în realitate.

Dar Marius, ca orice om, are și defecte, iar unii oameni vor să le vadă doar pe alea, de parcă ei sunt perfecți”, mărturisea Bianca, la Antena 1, care nu pare deranjată atunci când iubitul ei trage cu ochiul și se lasă ispitit la Insula Iubirii.

Citeşte și: A fost într-o relație de patru ani cu Alexandra Stan, iar acum este ispită la Insula Iubirii 2023. Cine și-a făcut apariția în show

Cum arată fosta soție a lui Marius Moise de la Insula Iubirii. Cei doi au împreună o fetiță 

În 2014, Marius Moise i-a jurat iubire veșnică unei alte femei. La acel moment, Andreea Denisa părea că l-a cucerit pe viață pe concurentul de la Insula Iubirii. În ziua nunții nu și-au dezlipt ochii unul de la celălalt, păreau fericiți și împliniți. O superbă brunetă, Andreea a îmbrăcat atunci o rochie albă, cu corset în partea de sus și amplă în partea de jos.

Marius Moise și-a făcut apariția în costum negru și cămașă albă. Imaginile de la nuntă se regăsesc și acum pe conturile lui de socializare. Ei s-au distrat alături de familie, prieteni și numeroși artiști, cum ar fi Maria Buză și Adrian Minune.

Insula Iubirii – marea finală pe 27 august, la Antena 1

Cuplurile rămase în emisiunea Insula Iubirii sunt Bianca și Marius, Iulian și Cristina, Bogdan și Claudia, Răzvan și Ema, Marius și Ana Maria. Marele deznodământ are loc la Antena 1 pe 27 august.

Foto: Facebook, Antena 1

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton