Slăbiciunile culinare ale Reginei Camilla. Ce alimente consumă și ce evită: „Încă gătesc când sunt acasă”

.

Camilla obișnuiește să gătească atunci când e acasă, iar mâncărurile pe care le pregătește sunt simple și sănătoase. Deși a testat numeroase preparate fine, Regina are propriile ei slăbiciuni în materie de alimentație.

În ciuda programului ei extraordinar de încărcat, Camilla petrece destul de mult timp în bucătărie. Ba mai mult, împreună cu Regele Charles, se ocupă și de o grădină cu legume.

Regina Camilla ocolește ardeiul

Camilla își cultivă propriile legume – și anume kale, broccoli mov, morcovi, dovlecei și o mulțime de mazăre și fasole, dar nu suportă ardeii. „Evit și ardeiul iute și usturoiul, spre deosebire de fiul meu”, precizează suverana.

De asemenea, nu se dă în vânt după măruntaie, dar nu refuză un ficat bun.

Într-o conversație cu fiul ei, Tom Parker Bowles – un scriitor culinar, critic alimentar-  pentru You Magazine, Regina a vorbit despre obiceiurile ei alimentare. „Încă gătesc când sunt acasă. Lucruri simple, cum ar fi pește în hârtie de copt cu unt și ierburi. Și legume din grădină: kale, broccoli mov, morcovi, dovlecei și mazăre și fasole, pentru că îngheață atât de bine”, a dezvăluit Regina.

„Îmi iubesc grădina de legume, mai ales vara. Sunt foarte mândră de piersicile mele albe”, a mai spus ea. „Soțul meu este un grădinar excelent și suntem destul de competitivi în ceea ce privește fructele și legumele noastre”, susține Regina Camilla.

Camilla e pasionată de grădinărit de când se știe

Cultivarea propriilor legume nu este un hobby pentru Camilla, care a crescut făcând asta. Ea spune că atunci când era mică, familia ei creștea totul, de la roșii și pepeni până la mazăre, fasole, morcovi și cartofi noi.

De asemenea, și-a amintit cum punea mazăre și fasole cu mama ei, Rosalind Shand.

Când Camilla a apărut la MasterChef Australia, a fost întrebată ce nu i-ar plăcea să vadă pe o tavă la o recepție regală. „Urăsc să spun asta, dar usturoiul”, a venit răspunsul ei. Regina a confirmat că trebuie să renunți să guști așa ceva pentru că vorbești cu mulți oameni.

Citeşte și: 6 lucruri pe care nu le știai despre Regina consoartă Camilla. Cum l-a cunoscut pe regele Charles și de ce i-a refuzat cererea în căsătorie

Prințul George îngrijește cu părinții săi o grădină cu legume

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis împărtășesc această pasiune cu bunica lor vitregă, Regina Camilla, și cresc legume acasă cu mama și tatăl lor, Prințesa de Wales și Prințul William.

Kate a dezvăluit că Prințul Louis este un mare fan al unei singure legume – și nu este mazărea sau morcovul. În ciuda faptului că știe să jongleze cu preparatele culinare, Camilla recunoaște că a avut parte și de „dezastre în bucătărie”, iar cu povești de acest gen ar putea umple o carte.

Citeşte și: Ce poziție va ocupa Camilla dacă Regele Charles moare înaintea ei. Cine va ajunge pe tron

Citeşte și: Camilla poartă același tip de geantă ca și Meghan Markle, în prima ieșire oficială de după încoronare. Ce preț are și cărui brand aparține

Citeşte și: Motivul pentru care Regele Charles și Camilla dorm separat. Când folosesc dormitorul comun

Ce vrea Camilla să mănânce la ultima masă

Suverana a dezvăluit, de asemenea, și cum ar arăta pentru ea ultima masă ideală.

În loc să ia cina la un restaurant cu stea Michelin, Camilla ar prefera să aibă la masă propriile ei legume. „Ultima mea cină ar implica probabil propriul meu sparanghel, cu mult unt”, a mai spus ea.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton