Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7, la Antena 1. Urmează surprize colosale pentru concurenți

.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 7, la Antena 1. Insula Iubirii se apropie cu pași repezi de final. Ultimele trei zile ale show-ului matrimonial vin cu mari provocări, cu și mai mari tenatații, cu emoții și decizi neașteptate, care pot schimba complet totul pentru concurenți.

Un cuplu va părăsi competiția vineri, 18 august, iar apoi foarte puțin îi va mai despărți pe concurenți de ceremonia finală a celui mai dur test de fidelitate și de adevărul suprem cu privire la relațiile lor.

Când e finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7

Participanții de la Insula Iubirii nu știu deocamdată că îi așteaptă un eveniment unic în acest sezon, o veste-șoc, venită din partea lui Radu Vâlcan.

„A venit momentul ca un cuplu să părăsească insula în această seară! Va trebui să eliminaţi acel cuplu pentru care testul nu mai este relevant, acel cuplu care nu a îmbrăţişat cu adevărat această experinţă!” – va spune acesta în ediția de vineri a emisiunii Insula Iubirii.

Marea finală a show-ului Insula Iubirii, sezonul 7, va fi difuzată pe Antena 1, la ora 20:30, duminică, pe 27 august 2023. Cei care au urmărit până acum emisiune acu mult interes vor afla pe 27 august care vor fi deciziile finale pe care concurenții lor preferați le vor lua.

Cuplurile de la Insula Iubirii 2023, sezonul 7

Cuplurile rămase în competiție sunt Bianca și Marius, Iulian și Cristina, Bogdan și Claudia, Răzvan și Ema, Marius și Ana Maria.

Bianca și Marius

Ea, în vârstă de 25 de ani, este creatoare de conţinut, iar el, are 35 de ani și este fermier. Au o poveste de dragoste ce durează de aproape patru ani. Vin din acelaşi sat şi au început să se tatoneze încă de când ea era adolescentă. Ulterior, el a luat o altă decizie, s-a căsătorit cu o altă femeie şi a făcut un copil. Dar când a încheiat relaţia a căutat-o pe Bianca. Locuiesc deja împreună şi se comportă ca și cum ar fi căsătoriţi, iar decizia de a participa la Insula Iubirii au luat-o pentru a-şi dovedi întâi de toate lor că sunt pregătiţi să devină soţ şi soţie.

Iulian și Cristina

Cristina are 31 de ani şi Iulian are 52. Amândoi sunt proprietarii unei cafenele, sunt împreună de 11 ani, iar mariajul lor durează de 10 ani. S-au cunoscut chiar în cafeneaua în care ea lucra ca ospătăriţă şi după doar câteva luni s-au căsătorit. Au locuit câţiva ani în Dubai, iar la întoarcerea în ţară au reuşit să cumpere cafeneaua în care s-au cunoscut şi de care îi leagă multe. Cristina și iulian au venit la Insula Iubirii pentru a le demonstra tuturor celor care îi judecă un singru lucru: că dragostea nu are vârstă.

Bogdan și Claudia

Claudia (35 de ani) este de profesie antrenor de fitness, iar Bogdan (34 de ani) este hair stylist. Cei doi s-au cunoscut pe Instagram și sunt împreună de 1 an. Prima întâlnire a avut loc în Italia, acolo unde ea locuia de la vârsta de 18 ani. La scurt timp, Bogdan a convins-o pe Claudia să revină definitiv în România, unde speră să pună pe picioare propriul lor business. Ea şi-a dorit mult participarea la Insula Iubirii pentru a se convinge că a luat cea mai bună decizie renunţând la tot în Italia.

Citeşte şi: A fost într-o relație de patru ani cu Alexandra Stan, iar acum este ispită la Insula Iubirii 2023. Cine și-a făcut apariția în show

Citeşte şi: Cât de mult s-a schimbat Oana Monea de-a lungul timpului. Cum arăta la 20 de ani cea mai râvnită ispită de la Insula Iubirii

Citeşte şi: Hannelore, de la Insula Iubirii, sezonul 4, a ajuns de nerecunoscut. Cât s-a schimbat în ultimii cinci ani

Citeşte şi: Mirela, de la „Insula iubirii”, sezonul 4, de nerecunoscut după ce a slăbit. Fosta concurentă este căsătorită cu un afacerist

Răzvan și Ema

Emanuela (31 de ani), creatoare de conţinut, şi Răzvan (31 de ani), de profesie DJ, vin cu o poveste inedită. S-au cunoscut pe TikTok, în timpul unui live şi chiar de atunci s-au mutat împreună. Ea simte că el este primul bărbat pe care îl iubeşte cu adevărat. Iar atunci când a aflat că el a călcat strâmb, în ciuda tuturor eforturilor lui, încununate cu o cerere în căsătorie, a devenit foarte geloasă şi reticentă. Nu a acceptat propunerea, dar i-a promis că o va face atunci când el îi va dovedi că s-a schimbat.

Marius și Ana Maria

Ea are 25 de ani, el, 30 de ani și s-au cunoscut în cadrul reality show-ului matrimonial Mireasa. Au o relaţie de 1 an şi 3 luni. În marea finală a show-ului de la Antena 1 au decis să nu se căsătorească. Dar de când au ieşit din emisiune sunt de nedespărţit şi consideră că sunt suflete pereche. Cu toate acestea, lipsa Anei Maria de încredere în propria persoană se reflectă şi în relaţia lor, aşa că au luat decizia de a participa la Insula Iubirii.

Foto – PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton