Laura Cosoi s-a accidentat în timpul călătoriei cu autorulota: „Nici acum nu îmi simt partea stângă a feței”

.

Laura Cosoi și soțul său, Cosmin, au bifat alături de cele trei fetițe mai multe destinații de vacanță în această vară, cum ar fi Bulgaria și Coasta de Azur. Marea aventură nu se putea încheia însă fără o călătorie cu autorulota, de data aceasta pe plaiurile mioritice.

Planurile nu s-au potrivit însă cu cele de acasă, iar liniștea le-a fost tulburată de anumite evenimente neprevăzute.

Laura Cosoi, vacanță cu autorulota în Apuseni și Retezat

“Cea mai așteptată vacanță din vara asta tocmai a început! Am făcut un traseu interesant cu autorulota, dar ne vom ghida și după vreme. Așadar vom sta off camping, cum ne place nouă, și avem pe listă nopți și zile memorabile în Apuseni și Retezat”, spunea Laura Cosoi, la debutul călătoriei, pe o rețea de socializare.

Laura Cosoi și soțul său trec de atunci prin tot felul de peripeții. Urșii se perindă prin zonă, fetițele aleargă și sunt de neoprit, iar ciobanii încearcă să le vândă câte o oaie.

Citeşte și: Laura Cosoi dezvăluie cum a schimbat-o relația cu soțul ei, Cosmin Curticăpean: „Aveam aceste apucături destul de bine înrădăcinate”/ Exclusiv

Citeşte și: Laura Cosoi, anunț despre cel de-al patrulea copil: „Cosmin își dorește foarte mult” / Exclusiv

Citeşte și: Laura Cosoi: „Eu nu văd să fie copiii mei vedete”. De ce refuză să își ducă fiicele în emisiuni TV / Exclusiv

Laura Cosoi: „Când să mă dau jos din pat, am alunecat și m-am proptit cu fața în scară”

Și ca și cum toate astea nu ar fost de ajuns, un accident nefericit a făcut-o pe actriță să nu își mai simtă jumătate din față. Laura Cosoi a alunecat și a căzut chiar pe scara de la patul fetițelor.

“Prima noapte în autorulotă a fost ceva ce practic nu se potrivește cu imaginile instagramabile. Hrănește copiii, curăță după ei, spală-i, vezi că iar sunt cu picioarele în iarba udă, biscuiți peste tot, scutece, ai grijă să nu stea lângă foc, să nu alunece de pe pietre și să cadă pe undeva, îmbracă-i cu haine groase, pe care în secunda doi le găsești în autorulotă, ei zburdând în tricouri prin bezna nopții.

Și, în sfârșit, se face 23.00 și speram că le va lua somnul repede. Și chiar așa a fost. Când să mă dau jos din pat, am alunecat și m-am proptit cu fața în scara de la patul lor. Am crezut că m-a lovit trenul, cum se spune. Nici acum nu îmi simt partea stângă a feței”, povestește Laura Cosoi.

Citeşte și: Laura Cosoi își sărbătorește soțul pe Coasta de Azur: „Mă bucur când ni se oferă șansa să descoperim locuri altfel”

„M-a speriat atât de tare că-mi simțeam inima în gât”

Chiar și seara romantică pe care vedeta o plănuise alături de Cosmin nu a avut sfârșitul dorit, asta pentru că cei doi au fost deranjați.

“În fine, și, ca să nu treacă seară chiar așa, fără să avem și un moment al nostru de liniște, ne-am hotărât să ieșim la un ceai, lângă foc. Ne-a venit și super ideea să stingem lumina ca să vedem stelele mai bine! Și cum stăteam noi de trei minute în liniștea absolută în care în sfârșit îmi auzeam gândurile, cu gândul la urșii pe care i-am întâlnit în libertate pe marginea drumului, din spatele autorulotei iese un cioban care m-a speriat atât de tare că-mi simțeam inima în gât.

În fine, a stat vreo 30 de minute să pălăvrăgească cu noi, în scopul precis de a ne vinde o oaie, că vorba aceea “nimeni nu le numără domne’ aici, în munți”. După ce i-am explicat în nu știu câte feluri că nu ne interesează, că nu mâncăm carne și nu știu câte și mai câte motive, ne-a propus să o luăm vie, ca să se joace copiii cu ea…”, mai spune actrița.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton