Tatăl Andreei Bălan, de urgență la spital. Cu ce se confruntă Săndel Bălan și ce i-au spus medicii

.

Săndel Bălan a ajuns de urgență la spital după ce a întâmpinat anumite probleme la mers. Tatăl Andreei Bălan și-a făcut o serie de analize, dar are convingerea că a ajuns să aibă această stare și din cauza temperaturilor ridicate.

A avut întotdeauna o relație complicată cu fiica sa, Andreea Bălan. Au fost momente când nu s-au văzut sau nu și-au vorbit. Treptat lucrurile s-au mai liniștit. Acum, Săndel Bălan merge la București să își vadă nepoatele, pe Ella și Clara, sau vin ele la Ploiești.

Citeşte și: Andreea Bălan, după succesul lui George Burcea în „Wednesday”: „Măcar să facă bani să plătească pensie alimentară” / Video

Citeşte și: Andreea Bălan i-a cunoscut deja părinții lui Victor Cornea. „Am fost acasă la el!” Relația lor a ajuns la nivelul următor

Săndel Bălan: „Am simțit ceva, un dezechilibru în a merge”

„Am făcut niște controale, dar analizele au ieșit foarte bine. Am simțit ceva, un dezechilibru în a merge. Am ajuns la doctor și mi-a dat ce-mi trebuie. Mi-am revenit. Asta și din cauza căldurilor”, a spus Săndel Bălan pentru Cancan.ro.

„Nu mi-am pus vreodată problema dacă mi-e teamă de moarte… Nu m-am gândit niciodată la moarte. Eu sunt mai optimist, așa a fost generația noastră. Cei de acum sunt prăpăstioși. Mereu am fost pozitiv. E bine să fii un om bun”, a precizat el.

Săndel Bălan a fost întotdeauna prieten cu sportul, iar astăzi joacă săptămânal tenis de masă. Ba mai mult, are și un aparat cu care face gimnastică acasă.

„Eu toată viața am fost un sportiv. Am făcut caiac-canoe, acum joc săptămânal tenis de masă. Merg și la competiții. Am sală la mine acasă, un aparat performant pentru gimnastică, ce solicită toți mușchii”, a adăugat Săndel Bălan.

Citeşte și: Andreea Bălan, dezvăluiri despre viața amoroasă la Provocarea Unica: „Trăiesc cea mai frumoasă perioadă”/ Exclusiv

Citeşte și: Gestul neașteptat făcut de Andreea Bălan la America Express 2023: „Când ești în stare de ebrietate nu mai știi nimic”

Săndel Bălan, cucerit de nepoate

Peste toate problemele, tatăl artistei a avut parte și de o bucurie, a fost vizitat de nepoate. „Au fost fetele Andreei aici, cu soția. Au văzut și camera ei, știu absolut totul despre mama lor. Centurile de la karate nu le mai are aici. Eu mai am doar pașaportul ei sportiv. Sunt mândru de toate trei. Cea mare duce puțin spre mine, dar mai mult spre bunica de la Albești, mama soției”, a mai spus Săndel Bălan.

Andreea Bălan nu s-a înțeles cu tatăl său

Andreea Bălan a început să cânte cu Andreea Antonescu, alături de care a lansat trupa André, la îndemnul taților lor. La 18 ani, vedeta a plecat de acasă, nemulțumită fiind de felul în care părintele său îi gestiona banii și a început să se îngrijească singură de propriile interese.

Andreea Bălan recunoștea că domeniul în care activează a ajutat-o să se bucure de câștiguri fructoase, dar asta nu înseamnă că nu au existat și pierderi. “Am pierdut de două ori bani. După perioada André, când m-am trezit la 18 ani fără nimic și am luat-o de la zero. Și apoi, la 25 de ani, când am cumpărat un apartament.

Am dat 90.000 de euro și nu s-a mai construit. Nu mi s-a întâmplat doar mie. Nu am luat-o ca pe o dramă. Eram în vâltoarea carierei mele , aveam atât de multe concerte și în continuare făceam bani, încât nu am stat să mă gândesc, să mă lamentez sau să mă victimizez.

Am mers mai departe, am făcut bani și mi-am făcut o casă. Acum toată casa e a mea, am răscumpărat cealaltă parte de la fostul iubit. Totul e foarte bine acum, dar lecțiile astea m-au învățat să fiu mai cumpătată și să realizez că totul este efemer din punct de vedere financiar. Trebuie să fii cumpătat, ăsta este sfatul pe care îl dau oricărui artist nou”, spunea Andreea Bălan la Fresh by Unica.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton