Alina Sorescu, reușită în instanță în procesul cu Alexandru Ciucu: „Am văzut suferința în toate formele ei”

.

Alina Sorescu a depus actele de divorț de Alexandru Ciucu la începutul anului 2022. Atunci, domiciliul fiicelor lor, Carolina și Raisa, a fost stabilit la Alina. Ulterior, Alexandru a cerut instanței ca programul de vizită al acestora să fie de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, cerere aprobată în martie 2023. Recent, Curtea de Apel București a suspendat hotărârea judecătorească pronunțată de Judecătoria Buftea.

După ce Alina a depus actele de divorț, Alexandru a cerut instanței ca domiciliul fiicelor lor să fie stabilit la el, în vila familiei. La acea vreme s-a speculat că designerul își dorea custodia fiicelor lui pentru a nu fi nevoit să plătească pensie alimentară. Instanța a decis ca Raisa și Carolina să locuiască în continuare cu mama lor. După mai multe luni în care programul de vizită a fost de o săptămână la tată și una la mamă, Alina Sorescu a anunțat că decizia a fost suspendată.

Alina Sorescu, reușită în instanță în procesul cu Alexandru Ciucu: „Am văzut suferința în toate formele ei”

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor”, a scris Alina Sorescu pe Facebook. A continuat prin a preciza că, încă de la prima hotărâre, domiciliul fiicelor ei s-a stabilit la mamă. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au custodie comună. „Suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe”, a completat Alina Sorescu.

Citește și: „Ideea divorțului nu a apărut de la mine!” Alina Sorescu, despre momentul critic din căsnicia cu Alexandru Ciucu

„A fost o perioadă grea. Eu, ca mamă, am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor. Mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate”, a mai scris Alina Sorescu pe rețelele sociale.

Citește și: Alina Sorescu dezvăluie cum i s-a schimbat viața după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Am renăscut și sunt recunoscătoare” / Exclusiv

Alina își continuă postarea notând că, „pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți”, copiii au nevoie de prezența ambilor părinți în viețile lor. „Dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE”, a completat. Și-a încheiat postarea mulțumindu-le tuturor celor care o susțin și, mai ales, avocatei sale, pentru „profesionalism și implicare enormă”.

De ce au divorțat Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în septembrie 2008. Deși Alina a depus actele de divorț la începutul anului 2022, ea și Alexandru erau separați de mai mult timp. Apropiații fostului cuplu susțin că designerul o trata urât pe Alina, reproșându-i că nu ar mai fi avut performanțe în plan profesional.

Citește și: Alina Sorescu, dezvăluiri exclusive la FRESH by UNICA: „Am pus întotdeauna familia pe primul plan” / Video

Alina Sorescu își câștigă veniturile din proiecte de televiziune, contracte de imagine și din școala sa de muzică. La rândul său, încă din 2006, Alexandru Ciucu are un atelier de creație vestimentară. În 2010, Alexandru a devenit și Furnizorul Oficial al Casei Regale.

Citește și: Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Situația e departe de a se fi terminat” / Video

Potrivit Spynews, creatorul de modă ar fi înșelat-o pe solistă. Din iarna anului 2017, Alina și Alexandru au locuit într-o casă inspirată din arhitectura castelului regal de la Săvârșin. Construcția vilei a durat trei ani și jumătate și a fost evaluată la 500.000 de euro.

Foto: Facebook; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton