Cum a slăbit John Goodman peste 90 kg. Actorul a fost greu de recunoscut la cel mai recent eveniment

.

John Goodman i-a lăsat pe toți cu gurile căscate de uimire la cea de-a 62-a ediție a Festivalului TV de la Monte Carlo. Actorul, în vârstă de 71 de ani, a slăbit enorm ajungând aproape de nerecunoscut. Dar transformarea lui nu a avut loc peste noapte.

Într-un nou interviu pentru Rolling Stone, Goodman a spus că a slăbit peste 90 de kilograme datorită deciziei de a face unele schimbări în stilul său de viață. Iar una dintre metodele care l-au ajutat să dea jos kilogramele nedorite a fost banala plimbare zilnică.

Cum a slăbit John Goodman peste 90 kg

 „Doar ieșeam să plimb câinii. Asta a fost tot”, a spus el, citat de People. Dar de când lumea a revenit la normalitate și la viața agitată de după pandemie, el și-a pierdut energia pentru a continua activitatea fizică.

Citeşte şi: Brendan Fraser, cu trupul nelucrat la plajă.”George, trăsnitul junglei” a pierdut lupta cu kilogramele și e de nerecunoscut

Citeşte şi: Heather Locklear, de nerecunoscut din cauza problemelor cu drogurile. Actrița din Melrose Place are 61 de ani

Citeşte şi: Sandra, de nerecunoscut la 61 de ani. Povestea uluitoare trăită cu Michael Crețu, vărul lui Mădălin Voicu

Citeşte şi: Jonah Hill nu se mai oprește din slăbit și și-a lăsat o barbă uriașă. Actorul a ajuns de nerecunoscut / Foto

John Goodman, pe platourile de filmare la 71 de ani

„Am făcut box până atunci și nu am mai putut face asta de când cu pandemia de COVID, pentru că sunt leneș. Nu am făcut mișcare (n.r. – în pandemie), dar voi începe din nou o rutină în această vară. Am lăsat totul baltă doar pentru că nu am avut energie din cauza filmărilor”, a aspus actorul, referindu-se la filmărilor pentru The Righteous Gemstones, dar și la rolul său din sitcom-ul The Connors.

Goodman a spus pentru Rolling Stone că a practicat boxul doar ca pe un hobby, neconcurând niciodată la competiții serioase. „Mi-a plăcut. Da. Nimeni nu e rănit, doar lovesc cu mănușile și încerc să învăț. Niciodată nu am ajuns suficient de bun încât să am încredere în mine că mă pot lupta, pentru că odată ce sunt lovit în față, e riscul să pierd.” – a mai precizat actorul.

El a adăugat că și-ar dori în cele din urmă să avanseze în acest sport. „De obicei durează doar o oră, o oră și jumătate în care lovesc sacul și învăț jocurile de picioare. E minunat.”

Legat de pierderea în greutate din trecut, Goodman a spus în 2010 că a scăpat de circa 45 kg reducând zahărul și alcoolul din dietă și lucrând cu antrenorul său personal Mackie Shilstone. „Fac mișcare, dar nu exagerez”, a spus el, referindu-se la stilul său de viață anterior mai sedentar.

Dieta mediteraneană și mișcarea l-au ajutat să slăbească

În 2015, Shilstone a declarat pentru The New York Post că Goodman și-a continuat progresul în pierderea kilogramelor adoptând dieta mediteraneană, pe bază de legume proaspete, ulei de măsline și pește gras. pe lângă această dietă, actorul făcea săptămânal mișcare cu ajutorul bicicletei eliptice și a benzii de alergat.

Capcanele dietelor-fulger

Superstarul s-a confruntat în trecut cu efectul yo-yo al dietelor. Dar schimbările l-au ajutat pe să găsească stabilitate și energie pentru a continua să lucreze până în prezent.

„Pe vremuri, în trei luni pierdeam undeva la 30 de kilograme, apoi mă răsplăteam cu un bax de șase beri sau orice altceva și reveneam la vechile mele obiceiuri”, a spus el pentru ABC News în 2016. „ Ajung la vârsta la care nu-mi mai permit să stau pe loc. Și îmi oferă energia necesară pentru a lucra, pentru că munca este foarte epuizantă.” – a continuat actorul.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton