Fratele Elenei Gheorghe s-a logodit cu Maria Cușu. Cum arată inelul de logodnă oferit tinerei milionare

.

Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe, s-a logodit cu iubita lui, Maria Cușu, pe litoral. Fostul jucător de fotbal și iubita lui formează un cuplu de aproximativ un an. Deși în ianuarie 2023 Costin spunea că „nu se pune problema” de o nuntă în viitorul apropiat, iată că, de fapt, planurile sale erau altele.

Potrivit mai multor publicații de presă, Maria este fiica unui om de afaceri din Constanța, respectiv Dumitru Cușu. Bărbatul ar avea o avere de 30 de milioane de euro. Dumitru Cușu deține, printre altele, Hotelul Dacia Sud din Mamaia, restaurantul The View (fost Vraja Mării) de pe faleza cazinoului din Mamaia, precum și hotelul Belona din Eforie Nord. Asemeni tatălui ei, Maria a urmat o carieră în domeniul afacerilor.

Fratele Elenei Gheorghe s-a logodit. Cum arată inelul de logodnă

La scurt timp după ce a confirmat relația cu Maria Cușu, Costin i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste. „Maria cred că este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în ultimul timp, sincer. (…) Este machedoancă. (…) Ne știm de mai mult timp. Nu știu dacă se vede la televizor, dar cred că se vede că sunt fericit“, declara Costin Gheorghe anul trecut, la Antena Stars.

Citește și: Elena Gheorghe, marcată de problemele de sănătate avute: „A fost o perioadă cu multă suferință”

Citește și: Elena Gheorghe a purtat bijuterii de 130.000 de euro la un concert: „Cornel a fost din nou eroul meu”

Costin Gheorghe și Maria Cușu s-au logodit pe litoral. Fostul jucător de fotbal a publicat mai multe imagini cu momentul cererii pe Instagram, alături de descrierea: „Pentru totdeauna! Te iubesc, soția mea!”. „Să vă iubiți mereu! Felicitări!“, a comentat Elena Gheorghe. Postarea are peste 2.500 de aprecieri și peste 90 de comentarii în doar 1 oră de la postare.

Costin Gheorghe și Maria Cușu au mai fost căsătoriți în trecut

Acesta va fi al doilea mariaj al fostului mijlocaș, după divorțul de prima soție, Adriana. Din acea căsnicie, Costin are o fiică, Ema. Iubita lui Costin are o relație specială cu Ema, la fel cum și ei are o relație specială cu cei doi copii ai ei din fosta căsnicie.

„Se înțelege foarte bine cu fiica mea, și eu cu copiii ei. Suntem o familie, îți dai seama. Am fost împreună și în vacanța de vară și în vacanța de iarnă, în Egipt, cu toți copiii. Suntem niște oameni maturi și destul de cerebrali pentru a gândi orice mișcare pe viitor. Suntem foarte intimi, nu vrem să arătăm la lume nimic, ne vedem strict de relația noastră”, mai declara Costin Gheorghe în ianuarie 2023, pentru Spynews.

Citește și: Elena Gheorghe, despre căsnicia cu Cornel Ene: „Nu pot să nu îi îndeplinesc dorințele”

Citește și: Ce onorariu are Elena Gheorghe la concerte și petreceri private

În mai 2019, pe când concura în emisiunea „Exatlon”, Costin mărturisea că el și Adriana au divorțat de comun acord, la notar.

„Căsnicia mea nu a mai funcționat. Nu am mai fost compatibili. Chiar dacă nu am reușit în calitate de soți, vom reuși cu siguranță în calitate de părinți să facem ce e mai bine pentru copilul nostru. Adriana îmi este prietenă, noi ne sunăm zilnic pentru Ema și întotdeauna o voi ajuta dacă va avea nevoie de mine, la fel cum știu că va face și ea”, declara Costin Gheorghe în mai 2019.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton