Marina Almășan, răsfățată de Georgică Cornu. Darul cu care omul de afaceri a surprins-o pe vedetă

.

Marina Almășan și-a sărbătorit, ieri, de Sfânta Maria, ziua de nume. Prezentatoarea de la TVR 2 a fost răsfățată cu daruri alese, dar și cu multe mesaje de suflet.

Deși suprizele au curs, cel care a reușit să o impresioneze pe vedetă a fost Georgică Cornu. Omul de afaceri i-a oferit Marinei un troller care să o însoțească în viitoarele călătorii.

Marina Almășan: „Georgică a urcat în vârful topului”

“Nu mă laud cu cadourile, deși am tot fost răsfățată în avans, dar și de data asta Georgică a urcat în vârful topului: mulându-se pe poftele mele, mi-a ușurat viitoarele călătorii, cu acest troller ușor ca un fulg.

Deocamdată mă bucur de el virtual, dar acuși-acuși îl voi pune la treaba”, a mărturisit Marina Almășan pe o rețea de socializare, despre darul primit de la partenerul ei.

Vedeta a petrecut o zi pe cinste, iar avalanșa de mesaje primite i-a bucurat sufletul. Marina abia așteaptă să revină pe sticlă din toamnă cu alte emisiuni de succes.

“La ceas de seară vă mulțumesc pentru mesajele calde, care m-au făcut să mă simt – deși nu sunt! – o adevărată Sfântă! Vă doresc să vi se întoarcă, precum un bumerang, toate urările pe care mi le-ați făcut și abia aștept să vă dăruiesc din nou emisiuni frumoase, făcute cu sufletul”, a adăugat ea.

Citeşte și: Marina Almășan, după ce văduva lui Victor Socaciu a vândut casa de la Cornu: „Era greu să trăiești printre amintirile unei mari iubiri”/ Exclusiv

Citeşte și: Cum a aflat Marina Almășan că era înșelată de Victor Socaciu: „Mi-am dat seama că totul este pierdut”

Marina Almășan și Georgică Cornu, o relație greu încercată

Marina Almășan și Georgică Cornu au fost întotdeauna unul lângă celălalt în momentele complicate ale vieții, chiar dacă trăiesc în orașe diferite.

“Prietenia dintre noi a avut, de la bun început, un mare inamic: distanța. Poveștile acelea cu “distanțele care întăresc relația” sunt baliverne! Acestui “inconvenient” i s-au adăugat, la scurt timp după ce ne-am apropiat afectiv unul de celălalt, problemele majore pe care el le-a avut, deodată:  prăbușirea afacerilor sale,  procesele penale ce i s-au fabricat ( și care încă mai continuă, după 12 ani!). 

În fine, toată tevatura de care au avut parte oamenii de afaceri români, care “încurcau” capitalul străin care își făcea loc, pe la noi… Prin urmare, pandemia nu a făcut decât să adâncească problemele oricum existente și, se pare, interminabile. Însă, și de la distanță, oamenii se pot susține reciproc, și asta am și făcut mereu, în numele unei prietenii greu încercate și greșit pusă la zid, de cei din jur, la începuturile sale.

N-am fost decât doi oameni care s-au întâlnit într-un moment de cumpănă, trădați de partenerii lor, iar apoi prigoniți, pe diverse căi, tot de către aceștia“, mărturisea prezentatoarea, în exclusivitate pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Cum și-a surprins Marina Almășan fiul în Dubai. Detaliul care a impresionat-o pe vedetă

Citeşte și: Secretul Marinei Almășan. Cum a reușit vedeta să evite colaborarea cu Securitatea

„Voi continua să-l prețuiesc și să-i fiu aproape, așa cum i-am fost în tot acel timp urât”

Marina Almășan l-a susținut pe omul de afaceri și când cei din jur îi întorseseră spatele, iar problemele îl copleșau. A avut întotdeauna convingerea că și el ar fi procedat la fel.

“Mă bucur să știu că, oricând îmi va fi greu, Georgică va fi acolo, cu arma la picior,  iar el poate fi sigur că și eu voi continua să-l prețuiesc și să-i fiu aproape, așa cum i-am fost în tot acel timp urât, când cei din jurul lui îi întorseseră spatele (cand pierzi tot ceea ce ai, îți rămân aproape doar prietenii adevărați!) “, mai spune ea.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton