Horia Brenciu, imagini rare alături de Toma, fiul adoptat. Cei doi au filmat un videoclip împreună

.

Are fiul pe care și l-a dorit întotdeauna, iar acum apare alături de el și în lumina reflectoarelor. În 2016, Horia Brenciu și Alice Dumitrescu l-au adoptat pe Toma, o minune de copil, iar de atunci viața lor nu a mai fost niciodată la fel, a căpătat un parfum aparte.

Acum, artistul trăiește emoții mari. Pentru prima oară, Horia Brenciu apare într-un videoclip alături de băiatul lui de nouă ani.

Horia Brenciu, proiect nou alături de Toma

Horia Brenciu și Alice sunt împreună din 2006. Cei doi au împreună un singur copil, pe Mina. Artistul le consideră, însă, fiicele lui și pe Andreea și Maria, pe care Alice Dumitrescu le are dintr-o relație anterioară. În 2016, distribuția s-a mărit, pentru că un copil cu ochii mari a venit și le-a schimbat trăirile.

“O experiență care ne-a marcat… Pe fiul meu, Toma, pe regizorul Iura Luncasu, pe mine și întreaga echipă alături de care am filmat clipul “TATA”. În curând”, mărturisește Horia Brenciu pe o rețea de socializare, în dreptul câtorva imagini care vorbesc despre relația frumoasă pe care o are cu micul Toma.

Citeşte și: Horia Brenciu a dezvăluit secretul relației cu Alice Dumitrescu: “De asta sunt bărbatul înțelept pe care îl doresc multe femei”/ Exclusiv

Citeşte și: Ce diferență de vârstă este între Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu. „Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă”

Toma, minunea din familia lui Brenciu

Horia și Alice au fost impresionați de povestea unei tinere, minore, care era însărcinată, dar voia să scape de pruncul ce urma să vină pe lume. Atunci au decis că în casa lor mai e loc de un copil. Și au trecut la fapte.

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, dezvăluia Horia Brenciu, la ”Profesioniştii”.

Citeşte și: Care este numele complet al lui Horia Brenciu? Reacția avută de Theo Rose când a aflat: „Vorbești serios?” / Video

Citeşte și: Horia Brenciu, accident pe scenă: „N-am crezut când am căzut” / Video

„Toma este băiatul nostru. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor”

Toma le-a reîntregit de atunci fericirea. Mina este partenera lui de joacă și împreună fac multe ghidușii.

„Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, mai spunea Horia Brenciu.

Horia Brenciu, din nou la Vocea României

Horia Brenciu a revenit la „Vocea României” după o pauză de un sezon. Artistul a jurizat trei ediții anterioare, a făcut pauză timp de cinci sezoane înainte de a reveni în sezonul 9, apoi a luat din nou o pauză în sezonul 10. Horia Brenciu apare într-o nouă formulă în sezonul 11, alături de Theo Rose. Din patru sezoane jurizate, Horia a câștigat două, sezoanele 2 și 3, cu artiștii Julie Mayaya și Mihai Chițu.

„Pentru mine, o invitație la «Vocea României» ca antrenor este o mare bucurie! Am participat la patru ediții, din care am câștigat două. Chiar mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton și întoarcere de scaun! Nu mai vorbesc de voci… Când am aflat că voi fi pe același scaun cu Teodora, m-am bucurat și mai tare. După un podcast cu ea, anul trecut, la «LUCRURI SIMPLE», și după colaborarea pe piesa „DACĂ AI ȘTI”, «Vocea României» alături de Theo e o continuare absolut firească!”, spune Brenciu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton