Mihai Petre s-a accidentat la mare, în Bulgaria, și a ajuns de urgență la medic. Cu ce se confruntă

.

Mihai Petre are din nou probleme de sănătate. În martie a căzut pe o pârtie, în Austria, în timp ce făcea snowboard, și s-a ales cu o ruptură de ligament. De această dată, dansatorul are de suferit după o luptă cu valurile, la mare.

Acum, Mihai Petre și-a rupt degetul mic și a ajuns de urgență la același medic care l-a tratat și în trecut.

Mihai Petre s-a accidentat după ce a fost luat de val

“Întotdeauna o plăcere să mă văd cu Dr. Vlad Predescu – chirurg ortoped. Bine… recunosc că nu mă așteptam să îl vizitez la așa scurt timp de la ruptura de ligament colateral, cu o altă ruptură. De data asta e un deget, mic e adevărat, nimic grav, însă am avut parte de aceeași atenție, profesionalism și conversație de calitate care ajută enorm cred eu, în relația medic-pacient.

Aveți grijă cu valurile dacă sunteți la mare. Nu e bine să te lași dus de val întotdeauna. Nici nu mi-am dat seama cum am fost luat de unul. Bine că m-am ales doar cu atât. Vacanță frumoasă!”, a scris Mihai Petre pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Cum arată casa în care locuiesc Mihai și Elwira Petre

Citeşte și: Mihai Petre, primele impresii după venirea la Te cunosc de undeva!: „Se potriveşte personalităţii mele”

Citeşte și: Cel mai ciudat loc în care Mihai și Elwira Petre au făcut dragoste

Citeşte și: Mihai Petre, momente de coșmar în vacanță. Dansatorul a căzut ca secerat pe pârtie. Situația cu care se confruntă

Mihai Petre și-a dus fetele la mare, dar în Bulgaria

Mihai Petre și familia lui au ales în această vară mai multe destinații de vacanță. Au fost în Italia, a urmat apoi Polonia, Clujul, iar în urmă cu câteva zile au ajuns în Bulgaria.

“Cel mai bine mă simt în vacanță cu familia, cu fetele mele. De data asta mă bucur mult că a venit și mama. Am ajuns în Bulgaria, în stațiunea Obzor, aproape de casă, unde am fost surprinși de varietatea opțiunilor în ceea ce privește cazarea, activitățile – super child-friendly, meniul zilnic. Dacă va gândiți să dați o tura pe aici – scutiți-va de stresul inutil și lăsați-i pe profesioniști să se ocupe de pachetul vostru”, spunea juratul de la Te cunosc de undeva înainte să aibă accidentul.

Mihai și Elwira Petre, o căsnicie în pași de dans

Mihai și Elwira Petre au o căsnicie frumoasă în continuare, chiar dacă experiența trăită la Asia Express le-a pus relația la încercare. Cei doi continuă, însă, să se sprijine reciproc, să se bucure de cele două fetițe și să își continue proiectele comune.

Mihai și Elwira au fost uniți de pașii de dans, pentru că amândoi își căutau un partener. Treptat, au dus pasiunea din ring și în viața de familie. Îndrăgostită, Elwira a lăsat Polonia pentru a-și continua visul în România, cu Mihai.

„Amândoi suntem sportivi de performanţă. Prin 2001, îmi căutăm o partenera de dans, nu reuşeam să găsesc pe cineva cu care să fac echipă şi, prin urmare, nu puteam participa la competiţii. Au fost momen­te în care am vrut să renunţ la dans. Însă a apă­rut… Elwira. Şi ea îşi cauta un partener, aşa că am aranjat o întâlnire, la Chişinău – antrenorul ei preda în Republica Moldova. Am mers până aco­lo cu maşina, împreună cu tata. Trei zile am stat în sală, am dansat, am văzut la ce stiluri suntem mai buni şi am decis să ne antrenăm împreună. Pe atunci, comunicam în limba engleză”, povestea Mihai Petre, în trecut, pentru Pro TV Magazin.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton