Britney Spears s-a filmat dansând la bară. Fanii solistei, îngrijorați pentru ea: „De ce nu intervine nimeni?” / Video

.

Britney Spears s-a filmat dansând la bară și a publicat videoclipul pe Instagram. Deși postarea are peste 530.000 de aprecieri, comentariile acesteia sunt oprite. Videoclipul a fost republicat pe Instagramul mai multor publicații din SUA, unde fanii artistei și-au exprimat îngrijorarea pentru aceasta.

În aprilie 2022, Britney Spears s-a eliberat de sub tutela tatălui ei, Jamie Spears, care a deținut puterea de decizie asupra vieții sale private și profesionale timp de mai bine de 13 ani. În tot acest timp, solista a fost considerată incapabilă să ia orice fel de decizie pe cont propriu. Ulterior eliberării de sub tutelă, solista a început să publice tot felul de mesaje, imagini și videoclipuri pe Instagram, în cele mai multe postări fiind surprinsă dansând în costum de baie sau în lenjerie intimă.

Britney Spears s-a filmat dansând la bară. Fanii solistei, îngrijorați pentru ea: „În mod evident are nevoie de ajutor de specialitate”

„Vă rog să o opriți și să o ajutați. Nu-i de mirare că băieților ei le este rușine cu ea. Britney, maturizează-te!”; „Femeia asta nu este bine. (…) Breaking news, doar pentru că o iubiți asta nu înseamnă că nu poate avea și probleme. Dacă ați fi cu adevărat fanii ei, v-ați dori să primească ajutorul de care are nevoie. Există un motiv pentru care fiii ei nu mai țin legătura cu ea”; „De ce nu intervine nimeni? În mod evident are nevoie de ajutor de specialitate”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile de pe rețelele sociale.

În ciuda mesajelor de mai sus, sunt și foarte multe persoane care o susțin pe Britney. „Iubesc asta pentru ea. Internetul este un loc îngrozitor. LĂSAȚI-O PE BRITNEY ÎN PACE!”, „Este un icon și așa va rămâne!! Susțin această imagine sexy. Are încredere în ea și asta se vede”, „ȘI CE? Jennifer Lopez a făcut asta într-un film!”, acestea sunt câteva dintre mesajele de susținere ale fanilor lui Britney.

Citește și: Cum a sărbătorit Britney Spears decizia judecătorilor de a-l suspenda pe tatăl ei ca tutore

Fiii lui Britney Spears s-au mutat cu tatăl lor fără să-și ia la revedere de la ea

În iulie 2023, Daily Mail relata că fiii solistei din fostul mariaj cu rapperul Kevin Federline, Jayden James și Sean Preston, s-au mutat cu tatăl lor în Hawai fără să-și ia la revedere de la solistă. În prezent, Kevin deține 70% din custodia adolescenților, în timp ce solista deține doar 30%.

Inițial, perechea a împărțit în mod egal custodia copiilor lor. În toamna anului 2019, însă, în urma unui incident violent provocat de tatăl lui Britney, solistei i s-au redus drepturile la 30%. La momentul acela, Jamie ar fi trântit o ușă atât de puternic încât a ieșit din balamale, rănindu-l pe unul dintre băieți. Jayden și Sean sunt născuți în aceeași lună, la un an diferență. Jayden este născut pe 12 septembrie, iar Sean pe 14.

Citește și: Fotografii rare cu fiii lui Britney Spears. Ce mari au crescut Jayden și Sean

Britney Spears nu are o relație apropiată cu niciun membru al familiei

În iunie 2021, Britney a declarat că nu are o relație bună cu niciun membru al familiei sale. În aceeași perioadă a dezvăluit că timp de 13 ani nu a avut nicio formă de intimitate. Nu a avut acces la banii ei și nici la un telefon propriu. Cântăreața era obligată să locuiască în casă cu o echipă care îi controla fiecare mișcare, era forțată să ia medicamente pentru tulburarea bipolară, nu i se permite să-și vadă fiii, să se căsătorească sau să devină din nou mamă.

„Am un dispozitiv contraceptiv în organism, deci nu pot rămâne însărcinată. Am vrut să-l scot pentru a încerca să concep, dar echipa nu-mi permite. Nu vor să mai am copii. Deci acest control îmi face mai mult rău decât bine”, declara Britney Spears atunci.

Citește și: Britney Spears își acuză mama că i-a „ruinat” viața. „Știi exact ce ai făcut…”

Cine este Sam Asghari, soțul lui Britney Spears

Din iunie 2022, Britney Spears este căsătorită cu antrenorul de fitness Sam Asghari. Acesta era al treilea mariaj al solistei. În 2004, Britney a fost căsătorită timp de doar 55 de ore cu amicul ei din copilărie, Jason Alexander. Ulterior, în același an, Britney s-a căsătorit cu rapperul Kevin Federline, de care a divorțat în 2007.

Britney și Sam s-au cunoscut în octombrie 2016, pe platourile de filmare ale videoclipului piesei „Slumber Party” a artistei. Cântăreața a confirmat relația în luna ianuarie a anului următor, iar cuplul s-a logodit în septembrie 2021. În mai 2022, perechea a pierdut o sarcină. „Profund întristați anunțăm că am pierdut copilul nostru miracol în prima parte a sarcinii”, au scris Britney Spears și Sam Asghari la acea vreme, în mediul online.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton