Lil Tay, acuzată că și-a orchestrat moartea pentru publicitate: „Am inima frântă”

.

Lil Tay a fost acuzată de fostul ei manager că ea a fost cea care a lansat zvonul propriei morți. Zilele trecute, pe contul de Instagram al influenceriței a apărut un mesaj ce părea a fi scris de familia acesteia, în care se spunea că atât ea, cât și fratele ei mai mare, au murit.

Tânăra în vârstă de 14 ani a declarat apoi că ea și fratele ei sunt bine și că pagina sa de pe rețeaua de socializare a fost spartă.

Lil Tay, acuzată că și-a orchestrat moartea

Fostul manager al lui Lil Tay, Tsang, o acuză pe aceasta că a mințit în momentul în care a spus că i-a fost spart contul de Instagram, la doar câteva ore după ce adolescenta a confirmat că trăiește.

„Am aflat că Lil Tay trăiește și mă bucur că este în siguranță. Cu toate acestea, cred că incidentul de hacking raportat poate să nu fi avut loc”, a declarat bărbatul pentru Daily Mail.

Acesta a și-a ridicat două semne de întrebare cu privire la validitatea explicației lui Lil Tay, prima concentrându-se pe viteza cu care ea susține că i-a fost restaurat contul de Instagram după așa-numitul hacking.

„Raționamentul meu pentru această perspecitvă este dublu: în primul rând, restaurarea unui cont compromis pe platforme precum Meta/Facebook de obicei nu necesită un interval de timp de 24 de ore”, a explicat Tsang.

El a atras apoi atenția asupra fratelui lui Lil Tay, Jason, care a fost acuzat că și-a exploata sora mai mică în 2018, când a apărut un clip cu el în care părea că își învață sora ce să spună în fața camerei.

„Simultan, dacă motivul de bază este de a reaprinde proeminența lui Lil Tay în sfera publică, susțin că astfel de acțiuni demonstrează un anumit grad de iresponsabilitate”, a precizat fostul manager al influenceriței.

Citește și: Fata Lorenei Rojas, pe micile ecrane, la opt ani de la moartea celebrei actrițe de telenovele. Cum arată Luciana

Citește și: Ce este „dieta Barbie” cu care Margot Robbie a slăbit pentru rolul din celebrul film

„Este esențial să luăm în considerare potențialele repercursiuni ale utilizării unor astfel de tactici, în special având în vedere potențialul impact al acestora asupra percepțiilor și sentimentelor publicului larg”, a adăugat Tsang.

După anunțul morții lui Lil Tay, contul acesteia de Instagram al acesteia, care era inactiv din 2018, a câștigat peste 200.000 de urmăritori.

Adolescenta a confirmat că trăiește

În cursul zilei de joi, 10 august, Lil Tay a confirmat că anunțul morții ei este unul fals, ea fiind foarte bine.

„Vreau să precizez că eu și fratele meu suntem în siguranță și în viață, dar am inima complet frântă și mă străduiesc să găsesc cuvintele potrivite de spus”, a declarat tânăra pentru TMZ.

Citește și: Beyonce a purtat două ținute create de un român din Bacău în cadrul turneului mondial Renaissance. Cine e Cosmin Diaconu / Video

Citește și: Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani: „Facem un alt copil…” / Video

Mai mult, ea a precizat că numele ei nu mai este Claire Hope, nume pe care l-a primit la naștere, ci și l-a schimbat în Tay Tian.

„Au fost 24 de ore traumatizante. Toată ziua de ieri am fost bombardată cu telefoane nesfârșite supărătoare și pline de lacrimi de la cei dragi, în timp ce încercam să rezolv această mizerie”, a mai spus Lil Tay.

Pe de altă parte, adolescenta a evitat să spună de ce a avut nevoie de 24 de ore pentru a confirma că trăiește.

Vorbind despre postarea care a stârnit zvonurile despree moartea sa, Tay a insistat că contul său de Instagram „a fost compromis de o terță parte” și „obișnuia să răspândească informații false și zvonuri tulburătoare” despre ea.

Tânăra a mai confirmat că a recăpătat accesul la contul ei de pe rețeaua de socializare.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton