Antonia, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul, după ce s-a plâns că s-a îngrășat. „Ce Mădălina Ghenea? Uite aici!”

.

Antonia face furori în mediul online cu fotografiile din vacanță. Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, se află în perioada aceasta pe Insula Mykonos împreună cu partenerul ei de viață, Alex Velea, și cu cei doi copii – Dominic și Akim.

Artista a postat recent câteva fotografii din frumoasa lor escapadă în Grecia, iar printre acestea este și una în care apare într-un costum de baie bleu, minuscul, din două piese, etalându-și silueta de invidiat și abdomenul bine lucrat la sala de fitness.

“Așa! Mai fermecătoare și mai sexy!”

Postarea Antoniei a adunat rapid peste 74 mii de aprecieri din partea internauților și multe mesaje de laudă. Fanii s-au declarat plăcut surprinși de cât de bine arată vedeta, mai ales că în urmă cu câteva săptămâni Antonia se plângea în mediul online că s-a îngrășat. Unii internauți au comparat-o cu Mădălina Ghenea, spunând că este mai frumoasă ca ea.

“Romanian Barbie!”

“Ce Mădălina Ghenea, frate? Uite aici femeie cu adevărat frumoasă. Ca să numai zic de caracter și simplitatea ei”

“Super frumoasă! Cu o familie frumoasă. Te pup! ❤️❤️❤️ Te urmăresc din adolescență și te ador! Să vă iubiți mult mereu!!!”

“Perfect”

“Așa! Mai fermecătoare și mai sexy!”

“Super sexy și foarte frumoasă!” – sunt o parte dintre mesajele internauților.

„Oficial sunt în etapa mea de grăsuță!”

La sfârșitul lunii iulie, Antonia a spus într-o sesiune de Insta Stories că a luat câteva kilograme în plus, precizând că este “un pic plinuță, în etapa de grăsuță”. Artista a vorbit în postarea sa despre nevoia de a-și regăsi motivația să meargă la sala de fitness să-și recapete silueta.

„Oficial sunt în etapa mea de grăsuță. Fără dubii! Fata voastră a devenit un pic plinuță! Vouă nu vă pasă, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să mă descarc. Trebuie să îmi recapăt motivația să mă duc la sală. Nu e doar despre motivație însă! E vorba de programul meu!

Citeşte şi: Antonia: „Mi-e rușine să vorbesc în română. N-o să mai vorbesc la televizor!”

Citeşte şi: Antonia, de nerecunoscut după ce și-a făcut breton: „Am crezut că ești Inna!”

Citeşte şi: Antonia dezvăluie de ce ea și Alex Velea nu s-au căsătorit: „Nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o familie” / Exclusiv

Citeşte şi: Antonia, despre începutul relației cu Alex Velea: „Nu a fost deloc ușor”

Hai, Antonia, fii mamă, fii artistă, fii soție, fiică, fii prietenă, fii actriță! Dar nu am scuze! Mergi la sală așa cum ai făcut-o și anii trecuți, dimineața! Dar e așa de bine să dormi! Ah, dar ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara. Par nebună, dar mi-e foame și asta se întâmplă când mi-e foame!” – a spus ea pe Instagram.

Vezi în GALERIA FOTO cele mai recente imagini cu Antonia în costum de baie.

Pentru a fi mereu în cea mai bună formă, pe lângă mersul la sală, Antonia are grijă și la alimentație. Ea a dezvăluit în urmă cu ceva timp că are un meniu cât se poate de sănătos și foarte rar mănâncă paste sau pizza, preparate care se numără printre preferatele ei.

“Nu am mesele standard, însă încerc de fiecare dată să mănânc cât mai sănătos, fără “cheat meals”. Dimineața, de regulă, mănânc omletă, Alex o face delicioasă, apoi, în restul zilei, salate, pui la grătar, vită la grătar. Uneori, sushi. Îmi plac și pastele, pizza, dar le mănânc rar, pentru că îngrașă. Și, bineînțeles, dulciurile, care îmi plac foarte mult! Nu țin cont de un număr anume de gustări pe zi, mănânc, în general, două mese și iau gustări mai rar. Mai beau smoothie-uri, iar după sală, mănânc batoane proteice” – a dezvăluit ea, pentru Libertatea, acum câțiva ani.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton