Elena Băsescu, din nou pe micile ecrane. Fiica lui Traian Băsescu lucrează la un post de televiziune / Video

.

Elena Băsescu a ajuns din nou pe micile ecrane, dar de data aceasta nu din postura de politician. Fiica fostului președinte Traian Băsescu lucrează la postul de televiziune ca editor, iar acum are și intervenții în jurnalele de știri.

EBA, așa cum mai este cunoscută, a fost angajată la postul de televiziune la finalul anului 2022. Aceasta s-a reprofilat după ce a renunțat să lucreze ca fotomodel și apoi ca politician.

Elena Băsescu, la postul de televiziune Aleph News

Deși a fost angajată la finalul decembrie 2022 la postul de televiziune, aceasta nu a apărut până acum pe micul ecran, ci a lucrat în spatele camerelor, ca editor.

Recent, Elena Băsescu a început să aibă și intervenții în timpul jurnalelor de știri ale televiziunii fondate de Adrian Sârbu pe diverse subiecte de politică internă și externă.

În urmă cu câteva zile, EBA a vorbit în cadrul unui jurnal de știri despre implicațiile pentru România după ce președintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis să rupă acordul privind transportul cerealelor din Ucraina pe Marea Neagră.

În cadrul altui program de știri, fiica lui Traian Băsescu a vorbit despre azilele din țară în care au fost descoperite nereguli.

În timpul intervențiilor sale, Elena Băsescu a fost prezentată drept editor Aleph News.

Citește și: Elena Băsescu, complet schimbată de operațiile estetice

Citește și: Elena Băsescu, de urgență la spital. Fiica fostului președinte Traian Băsescu ar fi căzut de pe cal

Citește și: Câți bani dă Elena Băsescu pentru școala copiilor. Imagini cu nepoții lui Traian Băsescu la absolvire

Citește și: Elena Băsescu, despre viața cu trei copii: „Nu mi se pare așa greu”

Ce joburi a mai avut EBA

Elena Băsescu a început ca fotomodel, iar apoi s-a angajat la Luxten, o companie care se ocupă cu iluminatul public în București, pe vremea când Traian Băsescu era primarul Capitalei, potrivit Jurnalul.ro.

În anul 2008, aceasta a intrat în politică, devenind secretara Organizației de Tineret a Partidului Democrat Liberal (PDL). Un an mai târziu, Elena a candidat la alegerile europarlamentare ca independent și a devenit eurodeputat pentru un mandat.

Mezina fostului președinte s-a angajat, în anul 2016, la Camera de Comerț și Industrie, în Departamentul pentru Relații Internaționale.

Între timp, aceasta și-a deschis o companie de comerț online cu haine pentru copii și mămici ce a fost numită SC eba Kids SRL, însă și-a lichidat afacerea în anul 2022.

În 2021, EBA a fost angajată în funcția de consilier parlamentar la Camera Deputaților, la Comisia pentru Afaceri Europene.

Iar acum, Elena a decis să încerce și meseria de jurnalist, ajungând să fie editor la postul de televiziune Aleph News.

Elena Băsescu are trei copii pe care îi crește singură: Sofia și Traian, din căsnicia cu Bogdan Ionescu, de care a divorțat în 2016, și Anastasia, din relația pe care a avut-o cu Cătălin Tomată. Aceasta are grijă să le ofere copiilor săi cea mai bună educație, astfel că i-a înscris la una dintre cele mai mari școli private din țară.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Elena Băsescu la Aleph News

Sursă foto: Instagram, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton