Oana Mizil: „Am ales să merg pe calea credinței”. Ce se întâmplă în prezent cu fosta parteneră a lui Marian Vanghelie

.

Oana Mizil și Marian Vanghelie nu mai formează un cuplu de anul trecut, dar au rămas în relații civilizate, de dragul fetiței lor, Maria.

Oana Mizil a mărturisit că Maria, care în septembrie va împlini 8 ani, a ajutat-o să treacă peste dureroasa despărțire. Oana și fostul politician au fost împreună mai bine de un deceniu și au decis să o ia pe drumuri separate în urma neînțelegerilor și tensiunilor din relația lor.

„Maria e cea care m-a ajutat foarte mult!”

Acum, Oana Mizil își vede în continuare de viață, cu toate că depășirea despărțirii nu a fost ușoară. Ea spune că a ales calea credinței pentru a-și găsi liniștea.

“Am ales să merg pe calea credinței de la un anume moment al vieții mele. Nu mi-am propus să comentez vreodată cele consumate cândva în viața mea, fiindcă eu cred că așa ceva ține de natura cea mai intimă a ființei mele. Inima mea nu se închide în fața iubirii cu una, cu două. Numai că cheița, ca să spun așa, nu e la mine, e la Dumnezeu!” – a declarat ea, pentru cancan.ro.

Fosta parteneră a lui Marian Vanghelie a mai precizat că fiica lor îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi și este foarte fericită din acest motiv.

“Fiica mea, Maria, e cea care m-a ajuta foarte mult în lunile din urmă. Faptul că se trezește dimineață de dimineață alături de mine și-mi zâmbește îmi schimbă de îndată starea de spirit. E greu de explicat prin cuvinte ce simte cineva când un căpșor minunat de copil îți urează o zi frumoasă!” – a mai precizat Oana Mizil. Apoi a adăugat că, din punctul ei de vedere, fata seamănă mai mult cu bunica ei, cu mama lui Marian, dar și cu fratele ei.

Citeşte şi: Marian Vanghelie, după ce a fost acuzat că ar fi lovit-o pe Oana Mizil: „Eu nu lovesc. E o situație intimă, personală!”

Citeşte şi: De la ce ar fi pornit scandalul dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil

Citeşte și: Veste șoc pentru iubita lui Vanghelie! Oana Mizil riscă pușcăria! Vezi aici de ce!

Citeşte şi: Oana Mizil a slăbit 24 de kilograme. De ce s-a îngrășat și cum a reușit să își recapete silueta

„Maria seamănă, după mine, foarte bine, cu mama lui Marian. Și are ceva și din fizionomia fratelui meu, Răzvan. E o blondă cu ochi albaștri, perfectă pentru mine!” – a adăugat ea.

Oana Mizil și Marian Vanghelie, certuri violente

Între cei doi au avut loc în trecut mai multe scandaluri car s-au lăsat cu violențe. În vara lui 2021, Oana a ajuns la spital după ce ar fi fost lovită în zona feței și pe unul dintre brațe. La momentul respectiv, Marian Vanghelie a negat acuzațiile spunând că el nu este genul de bărbat violent.

„Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni. Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția”, a declarat Vanghelie, pentru Antena 1.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton