Care este numele adevărat al Andrei Măruță. Ce scrie în buletinul artistei

.

Andra Măruță este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. De la lansarea primul ei single, în anul 2001, aceasta a avut o ascensiune fulmimantă în topurile de radio și în preferințele românilor. Dar care este, de fapt, numele ei?

Pe Andra, așa cum o știe întreaga lume, nu o cheamă Andra. Numele ei este cu totul altul în buletin.

Care este numele adevărat al Andrei

Cu o voce impresionantă și o fire dezinvoltă, Andra a cucerit rapid publicul. Aceasta s-a lansat la doar 14 ani și de atunci fiecare piesă a sa a ajuns rapid pe posturile de radio.

Toată lumea o știe drept Andra, dar numele ei adevărat nu este acesta. De fapt, pe îndrăgita cântăreață o cheamă Alexandra Irina Măruță.

Artista a luat numele soțului ei, Cătălin Măruță, în anul 2008, când cei doi au ajuns în fața altarului. Până atunci, numele ei de familie a fost Mihai.

Aceasta s-a născut pe 23 august 1986 în Câmpia Turzii și dintotdeauna și-a dorit să facă muzică. Cum a demonstrat de la o vârstă fragedă că are un talent incontestabil, tatăl ei, Alexandru Mihai, a decis să o ajute să își dezvolte o carieră în lumea muzicală din România.

Citește și: Cătălin Măruță și Andra, anunțul făcut despre fiica lor, Eva, chiar în ziua în care au plecat în vacanță: „Voi fi mereu aici!”

Citește și: Ce note au luat vedetele la Bacalaureat. Dorian Popa, Andra și Smiley au avut printre cele mai mari medii. Cine a picat examenul

Albumul ei de debut a fost intitulat „Andra” și a avut 10 piese de diferite genuri muzicale, precum R&B și Pop-dance. Cele mai cunscute sunt „În noapte mă trezesc” și „Eu aș da”, acestea devenind și hiturile anului.

De atunci, artista a lansat numeroase piese single, dar și în colaborare cu mari artiști internaționali și continuă să bucure inimile românilor cu vocea ei inconfudabilă.

Andra și Cătălin Măruță, vacanță de vis pe cel mai mare vas de croazieră

Anul acesta, Andra și Cătălin Măruță au decis să aibă parte de o vacanță mai specială. Cei doi și-au luat copiii, pe David și Eva, și au plecat într-o crozieră de lux pe cel mai mare vas de acest fel din lume.

Artista și prezentatorul au ales să petreacă șapte nopți pe apă, într-o călătorie de neuitat cu vasul Symphony of the Seas.

Citește și: Cât costă croaziera în care Andra și Cătălin Măruță au plecat împreună cu cei doi copii. Artista a făcut furori într-o rochie de 200 lei / Video

Citește și: Andra și Andrei Bănuță, piesă omagiu pentru Dan Spătaru. În videoclip apare și Cătălin Măruță: „Un cadou pentru public” / Video

„Abia aștept aventura care urmează! Mâine pornesc pentru prima dată pe croazieră și sunt curioasă cum va fi această experiență magică. Abia aștept să explorez noi destinații, să mă pierd în frumusețea mării și să creez amintiri memorabile alături de familia mea dragă”, spunea Andra înainte de a se îmbarca pe superbul vas de croazieră, pe pagina sa de Facebook.

După ce a ajuns la vasul pe care urmează să petreacă o săptămână, artista a spus că acest tip de vacanță este o adevărată aventură, potrivită pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi.

„O croazieră cu familia este o aventură incredibilă pe apă care îți oferă șansa de a descoperi noi destinații și de a petrece timp împreună. Este o experiență memorabilă, navigând pe apele albastre și descoperind o mulțime de distracții la bord”, a afirmat Andra.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andra Măruță

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton