Influencerița Lil Tay a murit la 14 ani. Adolescenta s-a aflat în mijlocul unei lupte pentru custodie

.

Rapperița și influencerița Lil Tay a murit la vârsta de 14 ani. Adolescenta a devenit virală în anul 2018 datorită clipurilor senzaționale postate pe Instagram.

În cursul zilei de miercuri o declarație a fost postată pe contul personal al lui Lil Tay, pe numele ei adevărat Claire Hope, în care îi era anunțat decesul. De asemenea, fratele acesteia, Jason Tian (21 ani), a încetat și el din viață.

Influencerița Lil Tay a murit la vârsta de 14 ani

Managerul tinerei a confirmat vestea pentru Variety.

„Cu inimile grele împărtășim vestea devastatoare despre moartea  bruscă și tragică a iubitei noastre Claire. Nu avem cuvinte pentru a exprima pierderea insuportabilă și durerea de nedescris. Acest lucru a fost complet neașteptat și ne-a lăsat pe toți în stare de șoc”, se arată în declarația postată pe contul de Instagram al lui Lil Tay, care este urmărit de peste 3.3 milioane internauți.

În postare, care ar fi fost făcută de familia influenceriței, se mai spune că fratele acesteia, Jason Tian, de asemenea a murit. Cauza morții se află încă „sub investigație”, potrivit declarației.

„Moartea fratelui ei face durerea să fie și mai mare și inimaginabilă. În această perioadă de durere imensă cerem cu amabilitate dreptul la intimitate pentru a plânge aceste imense pierderi, întrucât circumstanțele decesului lui Claire și al fratelui ei se află sub investigație”, se mai arată în declarația familiei lui Lil Tay.

„Claire va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre, absența ei lăsând un gol de neînlocuit, ce va fi simțit de toți cei care au cunoscut-o și iubit-o”, se mai arată în postare.

Citește și: O femeie care a pus migrenele pe seama stilului de viață agitat a murit în ziua în care medicii i-au pus adevăratul diagnostic

Citește și: Influencerul vegan Zhanna D’Art ar fi murit de la înfometare și epuizare, după o dietă „extremă”

Citește și: Justin Trudeau și Sophie Gregoire, un divorț cu multe surprize. Unde rămân copiii cuplului

Citește și: A cheltuit 40.000 de euro pentru a-și acoperi tot trupul cu tatuaje. Cum arată și soțul ei / Foto

Cine a fost Lil Tay

Lil Tay a devenit faimoasă pe când avea doar 9 ani. Autoproclamată „cel mai tânăr flexer al secolului”, ea a devenit cunoscută pentru videoclipurile sale de pe Instagram în care era descris un stil de viață bogat. Într-un videoclip, ea s-a lăudat că și-a cumpărat o mașină sport de 200.000 de dolari, în ciuda faptului că nu deținea permis auto.

Într-un alt clip ce a fost filmat într-un loc de unde se vedea Beverly Hills, ea a afirmat: „Conduc L.A”.

Lil Tay a fost asociată cu rapperi populeri, inclusiv Chief Keef și XXXTentacion, pe care i-a numit „figuri paterne” într-o postare pe Instagram din 2018.

După ce a dispărut de pe internet în urmă cu 5 ani, Lil Tay s-a aflat în mijlocul unei lupte pentru custodie între părinții ei, în timp ce pe internet au apărut acuzații suspecte despre situația și siguranța ei familială. În iunie 2018, contul ei de Instagram a fost curățat, iar cuvintele „Help Me” (n.r. ajutați-mă” au fost postate pe InstaStory.

În cadrul unui interviu telefonic, Lil Tay și mama ei, Angela Tian, au vorbit despre situație legală a tinerei.

„Acum mă aflu într-o situație foarte rea și nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri”, adăugând că tatăl ei „a depus ceva la tribunal și instanța ne-a ordonat să ne întoarcem aici (n.r. în Canada) iar el a spus că sunt în pericol și alte chestii”.

„A amenințat că va face ca mama să fie arestată dacă nu ne întoarcem. Nu l-am mai văzut de mulți ani. Nu m-a văzut de atât de mult timp, este evident că s-a întors doar pentru că vrea bani”, a mai spus atunci Lil Tay.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Lil Tay

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton