David, fratele lui Sebastian Dobrincu, vrea să dea lovitura în showbiz. Puștiul joacă deja în filme

.

Sebastian Dobrincu are un frate mai mic, David, care își dorește să dea lovitura în lumea artistică.

Spre deosebire de fostul concurent de la “Survivor România 2023”, cunoscut pentru succesul său ca antreprenor, David Dobrincu, în vârstă de 12 ani, a mărturisit într-un interviu că pentru el nu este atât de importantă partea financiară, dar în schimb și-ar dori să exceleze în muzică și film.

David Dobrincu: „Banii nu contează pentru mine”

David are în prezent un podcast, a jucat în filmul românesc “Tabăra” și a dublat câteva desene animate, precum “Encanto” și “Paw patrol”. Tânărul și-a testat li talentul de bucătar când a participat la emisiunea „Chefi la cuțite”, sezonul 10.

„Banii nu contează pentru mine. Pentru mine contează experiența. Pentru mine contează să fac experiențe și să învăț lucruri noi ca să pot să mă dezvolt. Eu la ambele (n.r. – muzică și film) mă distrez pentru că sunt din latura mea nativă aș putea să spun, din latura mea artistică, pe care încerc să o dezvolt încât să pot să fac cât mai multe din ea”, a declarat David Dobrincu pentru ego.ro.

Puștiul este în vacanță acum, dar începerea școlii nu îl va lua prin surprindere, pentru că el va fi pregătit.

“Încerc să muncesc în vacanță cât de mult pot, dar să mă și distrez, să nu uit de vacanță, ca să pot atunci când începem școala să fiu deja pregătit pentru ce o să vină. Cu școala nu avem încă, doar că o să am o tabără de paintball și mă așteaptă extraordinar de multe drumeții” – a adăugat David Dobrincu.

“Eu am furat startul la multe chestii în viață”

Fratele lui mai mare, Sebastian, a cunoscut și el gustul celebrității de la o vârstă foarte fragedă. La 13 ani, Sebastian Dobrincu era deja angajat cu normă întreagă și câștiga bani frumoși.

Citeşte şi Sebastian Dobrincu, despre primii bani câștigați la 13 ani: „Făceam 4.000 de euro pe lună”

Citeşte şi: Sebastian Dobrincu vrea contract prenupțial când se însoară: „Mi se pare mai sigur”. Oare Ioana Ignat ce spune? / Video

Citeşte şi: Sebastian Dobrincu, primul interviu după ce a părăsit Survivor 2023: “De ce ți-e frică, nu scapi”. Ce spune despre Vica Blochina / Exclusiv

Citeşte şi: Influencerița Mimi, despre depresia apărută după despărțirea de Sebastian Dobrincu. „Am plâns 136 de zile la rând!”

“Eu am furat startul la multe chestii în viață. Stăteam să programez, când alții băteau mingea în spatele blocului. Poate m-a făcut să fur startul la multe lucruri faptul că am fost cel mai tânăr în medii profesionale. Eu la 13 ani eram la birou, job full-time. Făceam 3.000-4.000 de euro pe lună ca angajat. Îmi puneam ochelari să par mai mare, să nu se prindă… Ei nu știau câți ani am. Poveste mare și acolo” – a povestit tânărul antreprenor în podcastul moderat de Alexandra Ungureanu.

Pe lângă IT și antreprenoriat, Sebastian Dobrincu este și el pasionat de muzică, la fel ca fratele lui. Fostul concurent de la Survivor România a luat lecții de canto de mic, dar a studiat și câteva instrumente muzicale, mai exact chitară și pian.

„Când eram mic, am făcut multă muzică. Am făcut canto, am făcut pian, chitară, am studiat instrumentele. O să lansez un album. Am multe piese în care cred foarte tare.” – a mai precizat acesta.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton