Vlad Gherman, jefuit la Roma. Dezvăluirile făcute de Oana Moșneagu / Video

.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au plecat în vacanță, în Italia, însă cei doi au avut parte de o surpriză neplăcută la scurt timp după ce au aterizat pe aeroportul din Roma.

Oana Moșneagu, iubita lui Vlad, a povestit pe rețelele de socializare cum acesta a rămas fără telefon la scurt timp după ce au ajuns pe peninsulă.

Vlad Gherman, jefuit la Roma

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au plecat în vacanță, iar de data aceasta au ales drept destinație Roma. Cei doi sperau să aibă parte de o vacanță de neuitat, însă încă din primele clipe de când au călcat în Italia, actorul a fost jefuit. Oana a anunțat pe contul ei de Instagram că Vlad a rămas fără telefonul mobil.

„Lui Vlad i s-a furat telefonul la nici o oră de când am aterizat. La metrou. Așa că pentru orice comunicare legată de orice… apelați-mă pe mine”, a scris Oana Moșneagu pe InstaStory.

Mai târziu, când au ajuns la restaurant, Vlad a folosit contul de Instagram al iubitei sale pentru a le povesti fanilor ce i s-a întâmplat.

Citește și: Motivul pentru care Vlad Gherman merge la psiholog de 4 ani: “Sunt lucruri discutate în toate relațiile, nu mă feresc”/ Exclusiv

Citește și: Cristina Ciobănașu, despre ce s-a întâmplat după despărțirea de Vlad Gherman: „Nu am putut vorbi în perioada aia public!”

„Hai noroc, fraților! În ciuda faptului că mi-a fost furat telefonul și de acum înainte voi posta de pe contul Oanei, am vrut să vă mulțumesc celor care mi-ați scris tot felul de pățanii. Pe scurt, mi-am închis conturile bancare, mi-am suspendat  abonamentul (de la telefon). Sora mea este în drum spre casă să ajungă la laptop și sper să pot să șterg tot conținutul (din telefon) sau să schimbe cumva parola să nu intre pe Instagram, pe Whatsapp și așa mai departe. Iar noi să ne bucurăm de vacanță”, a afirmat Vlad Gherman.

„Da, să ne bucurăm mai ales acum că numai eu am rămas cu cardurile active”, a spus și Oana Moșneagu.

„Numai ea va plăti”, a completat amuzat actorul.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Oana și Vlad își continuă planurile de vacanță

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au decis să nu se lase afectați de această întâmplare și să se bucure în continuare de vacanța la Roma.

Citește și: Vlad Gherman, mesaj emoționant pentru Oana Moșneagu: „Suntem doi adulți la școală”

Citește și: Vlad Gherman, după nici doi ani de relație cu Oana Moșneagu: “Am în plan să o cer în căsătorie. E o chestie discutată”/ Exclusiv

„Este superb aici. Încă suntem la cazare. Ne pregătim să vizităm Vaticanul și după aceea să ne plimbăm, să mâncăm pizza, paste, să bem cappuccino. E o zi frumoasă, am trecut peste pățania de ieri. Până la urmă ce a fost a fost, important e că noi suntem bine și că ne bucurăm de vacanța asta”, a povestit îndrăgitul actor.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează un cuplu de doi ani de zile și au devenit rapid unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton.

Cei doi își țin mereu la curent fanii cu privire la relația lor și postează deseori imagini împreună.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton