Brigitte Pastramă, schimbată complet după ce și-a micșorat buzele și a renunțat la extensii. Cum arată acum

.

Brigitte Pastramă și-a uimit fanii pe rețelele de socializare. În vârstă de 45 de ani, fosta soție a lui Ilie Năstase a publicat câteva fotografii în care pare complet schimbată, după ce a renunțat la unele ajustări estetice pe care și le-a făcut la nivelul feței de-a lungul anilor.

Brigitte a renunțat la acidul hialuronic din buze, la extensiile de păr, dar și la genele false. Ea ținut să le arate tuturor celor din spațiul virtual cum arată după schimbare, la doar câteva ore după procedura de scoatere a acidului din buze.

“Nu am ascuns niciodată intervențiile chirurgicale”

„La trei ore după «fire». De când mi-am scos extensiile, genele și acidul din buze parcă am mai mult succes! Greșesc?”, a scris ea pe Instagram, în dreptul a două fotografii în care apare îmbrăcată într-o fustă și un top cu franjuri.

Vezi în GALERIA FOTO cât de schimbată este Brigitte Pastramă după ce și-a scos acidul hialuronic din buze și a renunțat la genele false.

„Și mai frumoasă!”

Așa cum era de așteptat, fanii nu au întârziat să-și exprime părerea cu privire la schimbările prin care a trecut Brigitte Pastramă și au avut numai cuvinte de laudă pentru ea.

Citeşte şi: De ce și-a schimbat Brigitte Pastramă religia

Citeşte şi: Câte operații estetice are Brigitte Pastramă și cum arăta înaintea lor

Citeşte şi: Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

Citeşte şi: Brigitte Pastramă, apariție incendiară în costum de baie. Fosta soție a lui Ilie Năstase are 45 de ani

“Așa ești mai frumoasă! Tu în realitate ești mult mai frumi decât pe sticlă! Ești adorabilă oricum și faci rating oriunde apari!”

“Este mult mai bine așa! Să nu-ti mai faci nimic la față. Acum da, ești tu!”

“Bravo ! Chiar nu aveai nevoie. Ești foarte frumoasă!”

“Ești superbă, draga mea❤️🔥🔥🔥 și arăți senzațional!”

“Super bine și mai frumoasă!” – au fost câteva dintre cuvintele de laudă ale celor care i-au văzut postarea.

De-a lungul timpului, Brigitte Pastramă a vorbit mereu cu sinceritate despre intervențiile estetice prin care a trecut. Actuala soție a lui Florin Pastramă a scos din buzunare câteva zeci de mii de euro pentru transformarea fizică survenită.

“Nu am ascuns niciodată intervențiile chirurgicale, dar nu am avut niciodată vreo liposucție…. niciunde! Dragii mei, ca să nu mai îmi băgați în cont’ tot felul de operații la tot felul de prețuri, vă spun eu cum stă treaba: Primul implant mamar a fost în 1997, (2000€) l-am schimbat de două ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (în total – 5500€).

Am o rinoplastie (2500€), deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei. Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă, care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania – operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€)” – a spus fosta soție a lui Ilie Năstase, acum câteva luni, potrivit bzi.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton