Gabriela Prisăcariu, trăiri neaşteptate după nunta cu Dani Oţil: „Am picioarele praf, cu răni” / Galerie foto

.

Gabriela Prisăcariu s-a ales cu răni la picioare după nunta cu Dani Oțil, dar e fericită că totul a ieșit perfect și invitații au rămas cu multe amintiri frumoase.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit religios duminică, 30 iulie. După ceremonia de la Mânăstirea Cașin, cei doi și-au așteptat invitații la un restaurant din zona Buftea și au dat drumul la distracție.

Gabriela Prisăcariu, detaliile unei nunţi de poveste

Mireasa lui Dani Oțil nu o să uite niciodată această zi, una dintre cele mai frumoase din viața ei. Și-a făcut a doua rochie de mireasă pe ultima sută de metri, a schimbat câteva ceva în decor cu câteva zile înainte de eveniment, iar la nuntă nici nu a mai apucat să guste din bucate, dar efortul depus a meritat fiecare trăire, pentru că distracția a fost la cote înalte.

Citeşte şi: Cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Ramona Olaru și Diana Munteanu au atras toate privirile

Citeşte şi: Dani Oțil, mesajul cu care și-a luat prin surprindere socrii la nunta cu Gabriela Prisăcariu: „Puteau să nu o crească atât de mult”

„Încă nu m-am dezmeticit, nu-mi vine să cred că a trecut nunta mea. A fost de vis, deci absolut super totul. Vreau să-i mulțumesc lui Carmen Ioniță că mi-a îndeplinit toate dorințele. Săraca, nu cred că mă mai suportă, nu știu dacă știți, dar eu sunt Scorpion și la mine totul trebuie să fie perfect, adică cu o săptămână înainte am schimbat mesele, vă dați seama, ceva rău, dar totul a ieșit absolut impecabil. Locația a fost de vis, am înțeles că mâncarea a fost foarte bună.

Nu am apucat să mănânc, din păcate, bine că am făcut degustare. Muzica, oamenii, invitații, nu știu… eu m-am simțit… am picioarele praf, cu râni, dar a fost grozav”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe o rețea de socializare, după nunta cu Dani Oțil.

Citeşte şi: Gabriela Prisăcariu, probleme înainte de nunta cu Dani Oțil: „S-ar putea să rămân fără soț”

Citeşte şi: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios! Fiul lor a fost cavalerul de onoare. Primele imagini de la eveniment

Dani Oţil, replici nostime în timpul nunţii cu Gabriela Prisăcariu

Marcat de eveniment, Dani Oțil a oprit petrecerea de nuntă pentru a ține un discurs, iar personajele principale au fost chiar socrii săi, cărora matinalul a ținut să le mulțumească pentru că i-au crescut aleasa. În stilul său caracteristic, prezentatorul a făcut și o glumă despre diferența de înălțime ce îl desparte de soția sa, de profesie manechin.

Am făcut nuntă pentru mine, soția mea și pentru nași, dacă nu vă place ceva, nu mă interesează. Am trecut repede peste antreuri și pește, de ce? Pentru că totdeauna se oprește muzica la pește, de parcă trebuie să vedem toți peștele. Nu, tată… îți e foame mănânci, nu îți e foame nu mănânci.

Avem și colțul tradițional acolo, pentru gomoși. Care nu mâncați fonfleuri, mă declar unul. Ieri am fost la Georgică la nuntă și nu am putut să mănânc, m-au prins doar sarmalele.

Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțini de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc părinților ei, că au făcut-o și au crescut-o. Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze. Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele”, a spus Dani Oțil, conform Spynews.ro, în toiul nunții cu Gabriela Prisăcariu.

Mama lui Dani Oţil, despre tăcerea fiului

Mama lui Dani Oțil a avut emoții mari la nunta fiului său. A recunoscut că își dorea de mult să trăiască aceste momente. Cu toatea astea, a admis că matinalul e o fire discretă și  nu obișnuiește să divulge prea multe despre viața sa.

„Nu ne-a spus nimic, el mereu e secretos. Nu știm nici cine va cânta. Cică o să fie surpriză. Când au făcut cununia civilă, m-am și supărat. Le-am zis atunci că trebuia să facă și nunta. Și uite că au făcut-o”, a declarat mama lui Dani Oțil pentru cancan.ro.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton