Reacția Oanei Lis, după ce a fost criticată dur pentru o ținută transparentă: „Eu sunt un om frumos interior”

.

Oana Lis (44 de ani) a fost criticată dur după ce a postat pe Facebook o fotografie într-o pereche de pantaloni transparenți. Jignirile au determinat-o să reacționeze în mediul online.

Oana nu a fost criticată doar pentru ținuta pe care a ales să o poarte, ci și pentru ipostaza în care s-a lăsat surprinsă în imagine.

„Vai, mama ta… Te crezi la 25 ani?? (…) Ce pot să-ți cer, ai o vârstă la care ar trebui să ai demnitate și respect față de persoana ta, dar…”; „Da, ești mai mare ca vila aia de pe fundal”; „Nu ți-e rușine (…)?”, acestea au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor, potrivit Click!.

Reacția Oanei Lis, după ce a fost criticată pe rețelele sociale: „Eu fac mișto fix de ceea ce mi se aruncă în față de cei ce nu sunt ok cu ei”

„Nu te poate răni nimeni cu ceea ce tu, chiar tu, îți asumi. Sper că vă dați seama că eu fac mișto fix de ceea ce mi se aruncă în față de cei ce nu sunt ok cu ei și simt nevoia să micească pe alții. În speță, că sunt cu un moș și că sunt plinuță și nf… Sunt subiectele favorite cu care haterii îmi comentează cu ardoare… Sunt genul de oameni care caută scama de pe covor când se duc la cineva acasă. Dar nu e asta și părerea mea despre mine și a oamenilor care mă cunosc personal…”, a scris Oana Lis pe Facebook, după ce imaginea de la Story a dispărut.

Citește și: Oana Lis face economii. S-a îmbrăcat în rochia de mireasă la un eveniment: „Încă încap în ea”

Din 2011, Oana este căsătorită cu fostul primar al Capitalei Viorel Lis (80 de ani), pe care l-a cunoscut când avea doar 19 ani. În septembrie 2022, Oana și Viorel Lis au aniversat 25 de ani de relație. „Haterii nu pot să recunoască că, pe lângă asta, eu sunt un om frumos interior, care ridică pe alții, susține, o femeie deșteaptă, asumată, deosebită, unică, autentică, o femeie credincioasă, o prietenă pe care te poți baza, un om care a evoluat și face asta în continuare. Deci, vă iubesc pe toți, că așa scrie în Biblie!”, a încheiat.

Oana Lis, discriminată din cauza vârstei lui Viorel Lis: „N-aș dori nimănui să treacă prin asta”

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a degradat treptat în ultimii ani. În iulie 2023, Oana Lis a detaliat discriminările pe care le-a îndurat din pricina vârstei înaintate a soțului ei.

„Eu lupt. E o luptă pentru supraviețuire în fiecare zi când ai anumite boli cronice. Perioada aceasta de căldură îl afectează foarte mult pe Viorel pentru că este cardiac. Are noroc că sunt alături de el. Este primul an în care nu mai plecăm nicăieri (n.red.: în vacanță). Unii vor spune că ei nu au plecat niciodată nicăieri, dar noi eram obișnuiți cu un alt stil de viață. Suntem oameni sociabili”, a explicat Oana Lis, în emisiunea „La Măruță”.

Citește și: Oana Lis, noi dezvăluiri despre greutățile pe care le trăiește alături de Viorel: „Și mie îmi e teamă de moarte, nu numai lui”

„Trăiesc zi de zi discriminarea față de oamenii în vârstă. Viorel a căzut în casă. E foarte greu, deci n-am putut să-l ridic. M-am dus la un vecin și mi-a zis că l-am deranjat din somn. Nu a vrut să mă ajute. Din păcate, în București, stăm în apartamentele noastre și nu ne pasă de cei din jur”, a mai povestit Oana Lis, dezamăgită.

Oana Lis a decis ca, la bătrânețe, să-și cumpere o casă cu prietenii ei care nu au copii, pentru a avea grijă unii de ceilalți.

Oana și Viorel Lis nu și-au dorit copii împreună

Între anii 1983 și 1999, Viorel Lis a fost căsătorit cu Tudora Gheorghe, alături de care are o fiică, Alina. Viorel mai are un fiu, Adrian, artist plastic, din prima căsnicie cu o femeie numită Elena. După divorț, Tudora l-a acuzat pe Viorel de infidelitate, dar și de violență. Viorel nu ține legătura cu niciunul dintre copiii săi.

Oana și Viorel Lis nu și-au dorit copii împreună. „Am refuzat atunci (n.red.: la începutul relației) să fac un copil deoarece aveam un frate mai mic cu 9 ani. Am zis că trebuie să-l cresc pe el, deoarece mama noastră decedase când el avea doar 4 ani și eu 13. Împinsă de circumstanțe și de ceilalți din familia de origine, am ajuns să-mi asum eu acest rol, deși și eu eram un copil, la rândul meu! Am luat această responsabilitate asupra mea, deși nu era responsabilitatea mea! Nici nu am primit vreo mare recunoștință pentru asta! Vorbesc cu fratele meu, el locuiește în altă țară acum, suntem prieteni, dar eu tot nu sunt mamă cu adevărat! Așa că, în urma acestei decizii din tinerețe, până acum nimeni nu m-a strigat «mami» încă, deși m-am sacrificat pentru alții din familia mea de origine!”, declara Oana Lis în trecut.

Citește și: Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare din copilărie. Propriul tată a abuzat-o sexual și a încercat să o omoare: „A aruncat cu benzină pe mine” / VIDEO

Oana Lis s-a maturizat la o vârstă fragedă. De mama ei nu a fost apropiată, fiind crescută mai mult de bunici și străbunici. În trecut, Oana Lis a povestit și că tatăl violent a abuzat-o sexual. Bărbatul a murit pe 13 aprilie 2021, în Spania, unde locuia de mai mulți ani.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton