Modul inedit în care Michelle Yeoh și-a anunțat căsătoria cu Jean Todt: „Dragostea nu moare”

.

Michelle Yeoh s-a căsătorit cu partenerul ei Jean Todt, în cadrul unei ceremonii în Elveția, la aproape 20 de ani de când omul de afaceri a cerut-o de soție.

Actrița malaeziană în vârstă de 60 de ani, care a devenit prima femeie din Asia care a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță, a confirmat că s-a măritat cu Todt, în cadrul unei postări pe Instagram.

Michelle Yeoh s-a măritat cu Jean Todt, după o relație de 19 ani

„19 ani și DA! Ne-am căsătorit! Mulțumim familiei care ne-a iubit atâția ani. Vă iubim și închinăm pentru următorii ani care vor veni”, a scris Michelle pe rețeaua de socializare.

Postarea a inclus câteva imagini de la ceremonie, precum și una în care cei doi proaspăt căsătoriți stăteau îmbrățișați pe un pat decorat cu petale de flori.

Felipe Massa, care a fost invitat la ceremonie, a postat pe Instagram o imagine cu un mesaj de la nuntă.

„Ne-am cunoscut în Shanghai pe 4 iunie 2004. Pe 26 iulie 2004 J.T. a cerut-o de soție pe M.Y. și ea a spus DA! După 6.992 zile, la Geneva, înconjurați de familie și prieteni, suntem fericiți să sărbătorim împreună acest moment special”, se arăta în mesaj.

Michelle Yeoh a atins un nou nivel al celebrității anul acesta, după performanța sa în filmul „Everything Everywhere All at Once”.

Citește și: A „furat” spectacolul! Charlene, strălucitoare ca o mireasă la balul din Monaco

Citește și: Angus Cloud, cunoscut pentru rolul Fezco din serialul HBO „Euphoria”, a murit. Avea 25 de ani

Pelicula, care urmărește povestea unei imigrante de origine chineză care este și proprietarea unei spălătorii, ce se află în centrul unei lupte în multivers, a câștigat șapte premii Oscar din 11 nominalizări – inclusiv cel mai bun film.

În momentul în care și-a acceptat Oscarul, actrița spus că este „un far al speranței și posibilităților” pentru „toți băiețeii și fetițele care arată ca mine”. Michelle Yeoh, care și-a făcut singură majoritatea cascadoriilor în film, le-a transmis un mesaj femeilor de pretutindeni: „Doamnelor, nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu mai aveți vârsta necesară”.

Modul inedit în care Michelle Yoeh și-a anunțat nunta cu Jean Todt

Michelle Yeoh a jucat în numeroase filme de arte marțiale, printre care „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” (2021), “Crazy Rich Asians” (2018), “The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor” (2008), “Memoirs Of A Geisha” (2005) și “Crouching Tiger, Hidden Dragon” (2000).

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh au aniversat 7 ani de relație. Cum s-au cunoscut? A fost dragoste la prima vedere pentru ea

Citește și: Channing Tatum, la detectorul de miciuni. Cum a ajuns în biroul directorului, împreună cu Sandra Bullock

Și-a făcut un nume în filmele de acțiune din Hong Kong în anii 1980 și 1990. În 1997 a primit un rol în filmul „Tomorrow Never Dies”, alături de Pierce Brosnan.

Actrița și-a anunțat căsătoria prin intermediul unui afiș de film fals cu titlul „Love Never Dies” (Dragostea nu moare). În imagine apărea o secvență din filmul James Bond în care Yeoh era la o plimbare cu motocicleta alături de celebrul spion. Însă fața lui Brosnan a fost înlocuită cu cea a lui Todt.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la nunta actriței Michelle Yeoh cu omul de afaceri fracez Jean Todt

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton