Angus Cloud, cunoscut pentru rolul Fezco din serialul HBO „Euphoria”, a murit. Avea 25 de ani

.

Angus Cloud, cunoscut pentru rolul lui Fezco din serialul HBO Euphoria, a încetat din viață la vârsta de 25 de ani. Familia acestuia a confirmat decesul, fără a face cunoscută și cauza morții.

Tânărul actor, care a decedat luni, își îngropase tatăl cu doar o săptămână în urmă. Familia acestuia a dezvăluit că Angus a suferit foarte mult din cauza pierderii tatălui său.

Angus Cloud din „Euphoria” a murit la 25 de ani

Angus Cloud se lupta de mai mult timp cu sănătatea mintală, vorbind deschis despre acest subiect cu diferite ocazii.

„Cu inima grea a trebuit să ne luăm rămas bun de la un om incredibil astăzi. Ca artist, prieten, frate și fiu, Angus a fost special pentru noi toți în multe feluri. Săptămâna trecută și-a îngropat tatăl și s-a luptat intens cu această pierdere. Singurul confort pe care îl avem este că știm că Angus s-a reunit acum cu tatăl său, care i-a fost cel mai bun prieten. Angus a vorbit mereu deschis despre lupta sa cu sănătatea mintală și sperăm că dispariția lui poate fi un memento pentru alții că nu sunt singuri și că nu ar trebui să lupte în tăcere”, a afirmat familia lui Angus Cloud pentru CNN.

„Sperăm ca lumea să și-l amintească pentru umorul lui, râsul său și iubirea pe care o avea pentru toți. Cerem dreptul la intimitate în această perioadă, întrucât încă procesăm această pierdere devastatoare”, a mai spus familia actorului.

Cloud a fost pronunțat mort în momentul în care medicii de pe ambulanță au ajuns la fața locului. Personalul de la Departamentul de Pompieri Oakland a fost trimis luni, în jurul orei 11:30 (ora locală) pentru o urgență medicală.

Cauza morții lui Angus Cloud nu a fost încă determinată.

Citește și: A „furat” spectacolul! Charlene, strălucitoare ca o mireasă la balul din Monaco

Citește și: Cardi B, reacție dură după ce un bărbat a atacat-o pe scenă. Artista a aruncat cu microfonul / Video

Citește și: Johnny Depp a ajuns în baston. Starul s-a accidentat, apoi a fost găsit inconștient într-o cameră de hotel

Citește și: Kate Middleton a fost catalogată drept „dezamăgitoare”. Alegerile pentru care a fost jignită public de un fost editor Vogue

Cine a fost Angus Cloud

Cloud a devenit cunoscut în anul 2019, când a primit rolul lui Fezco din serialul de succes „Euphoria”. Fez era un traficant de droguri simpatic care ținea profund la Rue, interpretată de Zendaya.

„Suntem profund întristați de trecerea în neființă a lui Angus Cloud”, a declarat un purtător de cuvânt al HBO pentru CNN.

„A fost un talent incredibil și o parte iubită a familiei HBO și Euphoria. Le trimitem condoleanțe familiei și prietenilor săi în această perioadă dificilă”, a mai spus purtătorul de cuvânt al HBO.

Storm Reid, care o interpretează pe Gia Bennet în „Euphoria”, a postat un tribut pen tru Angus Cloud pe rețelele de socializare.

„Lacrimile nu se pot opri”, a scris Reid.

Angus Cloud a povestit, în cadrul interviu acordat în luna martie, cum a fost descoperit de un agent de casting pe străzile din Brooklyn.

„Am crezut că este vorba de o farsă. Apoi ei m-au adus înapoi și mi-au arătat rolul și atunci totul a căpătat sens. Deoarece în mintea mea era: m-au oprit pentru că arăt ca și cum aș putea deveni o vedetă? După care mi-am dat seama – nu, este din cauză că aș putea fi un traficant de droguri”, povestea actorul.

După ce „Euphoria” a fost lansat, Cloud s-a declarat uimit de propriul succes.

„Diferența dintre mine și toți ceilalți care sunt faimoși este că ei încercau să devină faimoși, de cele mai multe ori. Munceau din greu și se gândeau: „Voi ajunge în top”. Pentru mine a fost o oportunitatea pentru bună pentru a spune nu. Nu aveam nici cea mai vagă idee că aș putea ajunge atât de departe”, mai spunea Angus Cloud la vremea respectivă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Angus Cloud

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton