Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru 31 iulie – 6 august. „Atenționări, rezolvări, suprize!”

.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologice pentru săptămâna care tocmai a început, 31 iulie – 6 august.

Conform runelor, se anunță câteva zile pline de surprize pentru toți nativii din zodiac. Apar rezolvări de situații, adevăruri care ies la iveală, fericire și chiar câștiguri pe toate planurile pentru anumite semne.

Haideți să vedem ce îi așteaptă pe cei 12 nativi din zodiac în următoarea perioadă.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 31 iulie – 6 august: Berbec

Nativii din Berbec pot găsi rezolvarea unei probleme care îi frământă de multă vreme, cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Recomandat este ca ei să constituie un consiliu de familie pentru a găsi soluții.  

Mihai Voropchievici, horoscop rune 31 iulie – 6 august: Taur

Vorbim despre o atenționare. Este cazul să abordeze altfel toate problemele care îi interesează. Adică să schimbe tactica! Acolo unde au fost mai buni, este cazul să devină mai puțin buni. Și invers.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 31 iulie – 6 august: Gemeni

Și ei primesc o atenționare. Cum că au o săptămână de mesaje, dar din toate mesajele pe care le primesc, unul singur va fi mai important, mai deosebit. Este bine să fie pregătiți să-l recepționeze.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 31 iulie – 6 august: Rac

Cei din Raci au o săptămână bogată, care semnifică fertilitatea și belșugul. Pentru Raci, peste puțin timp, săptămâna viitoar, visele li se vor îndeplini. Au, așadar, o săptămână nemaipomenită, cu fertilitate și belșug.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 31 iulie – 6 august: Leu

Cei din Leu intră într-o săptămână cu protecție totală. Runa îi asigură că se vor simți în siguranță. E runa care îi protejează de toate forțele malefice din Univers, spune Voropchievici. Leii sunt favorizați. Forța divină este cu ei, așa că trebuie să fie și ei alături de ea.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 31 iulie – 6 august: Fecioara

Vorbim de o mobilizare serioasă în cazul nativilor din Fecioară. Trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate și la serviciu. Făcând acest lucru, veți triumfa, veți fi câștigători.

Citeşte şi: Horoscop luna august 2023. Leii, printre cei mai norocoși nativi. Probleme la locul de muncă pentru Vărsători

Citeşte şi: Lună Plină pe 1 august 2023. Camelia Pătrășcanu anunță schimbări majore pentru nativii din zodiac

Citeşte şi: Horoscop Minerva – previziuni pentru prima jumătate a lunii august. Cum stau nativii cu dragostea și ce schimbări se anunță

Citeşte şi: Horoscop chinezesc august 2023, cu Anca Dimancea. Luna de Oaie aduce sănătate și bani, dar și accidentări și certuri / Video

Mihai Voropchievici, horoscop rune 31 iulie – 6 august: Balanță

Vine o săptămână puțin mai complicată, în care să aibă tărie, forță, rezistență. Este o perioadă prin care au mai trecut de-a lungul anului și în lunile precendente, așa că sunt antreneți. Doar că trebuie să fie atenți la cum acționează. 

Mihai Voropchievici, horoscop rune 31 iulie – 6 august: Scorpion

Săptămâna viitoare, cei din Scorpion trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore, chiar de la începutul perioadei – 31 iulie/1 august. Așadar, trebuie să aibă grijă.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 31 iulie – 6 august: Săgetător

Vorbim în această perioadă despre degajare, bucurie, dragoste, ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Sunt fericiți, mai ales dacă sunt în concediu.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 31 iulie – 6 august: Capricorn

Nativii din Capricorn sunt câștigători din toate punctele de vedere, pe toate planurile. Ei au parte de Wunjo, cea mai puternică rună din pachetul runelor, a explicat Mihai Voropchievici, pentru fanatik.ro. Le-a venit rândul la fericire.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 31 iulie – 6 august: Vărsător

Runa îi anunță că în săptămâna 31 iulie – 6 august vor da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Așadar, bucuria va fi de partea lor.

Mihai Voropchievici, horoscop rune 31 iulie – 6 august: Pești

Nativii din Pești vor afla un adevăr important care le va marca viața sau le-o va schimba. Nu trebuie să fugă de adevăr, chiar dacă de multe ori nu le convine. Sunt adevăruri care îi va pune pe făgașul cel bun, chiar și atunci când vor întâmpina greutăți.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton