Cum și-a surprins Marina Almășan fiul în Dubai. Detaliul care a impresionat-o pe vedetă

.

Marina Almășan s-a întors de curând din Tunisia, iar zilele trecute a zburat către Dubai, pentru o întâlnire cu fiul său și iubita acestuia. Victor a decis să își facă un rost într-un alt colț de lume, situație pe care prezentatoarea a primit-o cu inima strânsă, și s-a mutat, în urmă cu câteva luni, în Dubai.

Cei doi păstrează zilnic legătura, iar atunci când dorul devine tot mai intens, Marina merge să își revadă fiul. De multe ori, însă, chiar prezentatoarea a fost surprinsă de Victoraș, care și-a mai rezervat câte un bilet pe ultima sută de metri și a venit în țară pentru a-și strânge în brațe mama și bunicii.

Marina Almășan, peripeții într-un pub din Dubai: „Am pătruns și eu în această lume”

Acum s-au reunit din nou, de această dată în Dubai, și au petrecut momente frumoase împreună.

“În această călătorie nu mi-am mai propus să vizitez, ci doar să mă relaxez, să-mi termin cartea și, mai ales, să“trăiesc” în ritmul gazdelor mele minunate. Și pentru că Victor și Ana sunt fani înrăiți Formulă 1, am pătruns și eu în această lume.

Astăzi este Campionatul Belgiei ( să nu mă certați, dacă încurc noțiunile!) și, într-unul din pub-urile din Dubai Marina, m-am insinuat și eu printre “microbiști” și am trăit emoțiile cursei, alături de adevărații fani! Asta după ce Ana m-a introdus, cu răbdare și foarte documentat, în ABC-ul Formulei. 

Cu un ochi către ecranele din Pub, cu altul la spectatorii pătimași și…cu al treilea în farfurii, petrec, iată, o inedită după amiază de sâmbătă. Azi, fiind o zi specială pt fanii Formulei 1, este permis și…derapajul culinar către mâncărurile interzise.

De remarcat că Victor și Ana au venit echipați în tricourile echipelor favorite! Nu și eu firește. Eu țin cu …Rapidul!”, povestea Marina Almășan, zilele trecute, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Marina Almășan, după ce văduva lui Victor Socaciu a vândut casa de la Cornu: „Era greu să trăiești printre amintirile unei mari iubiri”/ Exclusiv

Citeşte și: Cum a aflat Marina Almășan că era înșelată de Victor Socaciu: „Mi-am dat seama că totul este pierdut”

„Cât de bine se înțeleg și cât de înțelept și-au construit ei felia asta a lor de viață”

S-a lăsat cu povești, cu o călătorie prin amintiri și cu un răsfăț culinar, și nu a mai contat nici căldura apăsătoare, iar prezentatoarea a fost din nou părtașă la fericirea copiilor săi.

“O salată cu creveți, un fresh din “fructul pasiunii” și un munte de povești despre “acasa”, despre oamenii dragi care nu au cum să le fie aproape lor, decât prin intermediul pozelor și al poveștilor mele.

Cum e căldura la Dubai? În termometre e în regulă, nu e foarte diferită de a noastră ( doar că…minima e dezarmantă), dar umiditatea o face să pară insuportabilă! E trecut de miezul nopții și afară sunt 34 de grade!

Dar atmosfera e caldă nu numai la propriu, ci și la figurat! E frumos în jur și așa e și în suflet, când îi privesc pe Victor și pe Ana, cât de bine se înțeleg și cât de înțelept și-au construit ei felia asta a lor de viață! Până la urmă fericirea mamei rezultă din fericirea copiilor ei!”, mai spune ea.

Citeşte și: Marina Almășan a mers la mormântul lui Victor Socaciu: „Am ‘povestit’ puțin, l-am certat pentru ceea ce a făcut și mai ales pentru că a plecat” / Exclusiv

Citeşte și: Secretul Marinei Almășan. Cum a reușit vedeta să evite colaborarea cu Securitatea

Marina Almășan și priveliștea de la etajul 25

În mica escapdă, Marina Almășan a testat piscina dintre blocuri la ceas de seară și s-a declarat impresionată de priveliștea de la înălțime.

“Îmi cer scuze, n-am apucat încă să trec pe la “cabina de machiaj” ( urmele de ruj sunt de azi-noapte), căci m-am grăbit să vă arăt minunăția asta de priveliște de pe balcon! ( etajul 25, pe la jumătatea blocului doar!)

Degeaba m-am iluzionat eu că voi putea începe să scriu chiar de aici, la măsuța de pe balcon : cum am deschis ușa, m-a pălit un val de căldură dintr-acelea, care vin peste voi atunci când deschideti cuptorul să verificați dacă vi s-a copt prăjitura.

Sunt deja 31 de grade la Dubai, puii mei încă dorm, azi e duminica și sunt curioasă ce program îmi vor fabrica. Să nu vă așteptati la prea multe poze, căci am nimerit într-un “anturaj” tânăr și ostil, care detestă Facebookul și postatul de fotografii personale”, le-a mărturisit vedeta admiratorilor săi.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton