Cele mai frumoase melodii de dragoste

.

Orice relaţie merită sărbătorită, de la primul sărut, până la anii de căsnicie. Cum? Cu melodii de dragoste în care amândoi să vă regăsiţi sau care să vă provoace revelaţii.

Iată 15 melodii de dragoste pentru momentele speciale de cuplu!

„Set fire to the third bar”- Snow Patrol

Nu v-aţi mai văzut de mult timp? În momentul revederii dansaţi pe această melodie, cu un început lin şi un sfârşit culminant.

„Unthinkable”- Alicia Keys

Nu ştii pe ce cale să îi mărturiseşti că te-ai îndrăgostit de el şi că eşti pregătită pentru o relaţie serioasă? Spune-i că această melodie te face să te gândeşti la el.

„Thank you for loving me”- Bon Jovi

Nu uita să îi mulţumeşti că îţi este alături la bine şi la rău şi că îţi face fiecare zi mai frumoasă, dedicându-i această melodie.

„Building a mystery”- Sarah Mclachlan

O plimbare nocturnă prin parc poate căpăta un farmec deosebit dacă ascultaţi la căşti această piesă. Învită-l la dans şi contopiţi-vă în negura nopţii.

„Fallen”- MyaFluturaşi în stomac, emoţii, fericire… te-ai îndrăgostit! Ascultă melodia în timp ce te îndrepţi către serviciu pentru a mai prelungi puţin senzaţia de plutire pe care ţi-a dat-o el cu o noapte în urmă.

„Jaded”- Aerosmith   

Ascultă Jaded atunci când simţi că relaţia cu iubitul tău îţi dă palpitaţii şi vrei mereu mai mult şi mai mult.

„That’s the way love goes”- Janet Jackson

Dragostea este oarbă. Decât să te stresezi, mai bine asculţi melodia cântăreţei Janet Jackson şi te bucuri de senzaţie.„Underneath it all”- No Doubt

Unii spun că doi oameni nu ajung să se cunoască cu adevărat niciodată. Voi îi contraziceţi? Făceţi-o cu această melodie pe fundal.

„What do you want from me”- Adam LambertAdam Lambert te roagă să nu renunţi la el, dar nici să îi cedezi. Ascultă versurile pentru a înţelege ce se petrece în mintea unui bărbat care cochetează cu ideea unei relaţii serioase.  „You’re still the one”- Shania Twain

Timpul a trecut iar voi doi încă vă iubiţi ca în prima zi, în ciuda celor care nu credeau că veţi rămâne împreuna. În timp ce se bărbiereşte sau gustă din sosul de la friptură, ia-l de mână şi dansează cu el prin casă pe această melodie.

„Halo”- Beyonce

Ce poate fi mai frumos decât momentul în care capeţi încredere să fii tu însăţi în preajma lui, iar braţele sale îţi oferă, pe lângă fiori, şi siguranţă?

„Kiss me”- Sixpence None the Richer

Niciun apropo nu este mai grăitor decât fredonarea acestei melodii bărbatului ale cărui buze ţi-au pus inima pe foc. Primul sărut cu acest fundal sonor va fi mult mai intens.

„It must be love”- Cassie feat P Diddy

Te uiţi în ochii lui şi simţi cum cele două cuvinte îţi vor ieşi pe gură? Dragostea te-a luat prin suprindere şi nu are sens să i te împotriveşti.
„Because you loved me”- Celine Dion

Îl vezi pe iubitul tău ca pe un înger protector? Arată-ţi recunoştinţa cu o melodie în care Celine Dion cântă despre efectele magnifice ale iubirii unui bărbat.
„No ordinary love”- Sade

Relaţia voastră este precum un carusel de emoţii… atunci melodia interpretată de Sade te va linişti puţin.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton