Anca Serea s-a fotografiat în baie și a postat poza pe Instagram. “Fac un duș. Mai am de băgat trei mașini de spălat!” / Foto

.

Anca Serea a făcut o postare în mediul online cu care și-a uimit fanii. În vârstă de 42 de ani, soția lui Adi Sînă, s-a fotografiat în baie, în timp ce făcea un duș, și a făcut un Insta Story cu imaginea respectivă.

“Fac un duș. Mai am de băgat trei mașini de spălat, de curățat toată încălțămintea și de refăcut bagajele pentru vacanță” –  a scris ea, în dreptul pozei din cabina de duș.

Vezi în GALERIA FOTO fotografia cu Anca Serea în timp ce face duș.

Serea se află în perioada aceasta într-o frumoasă vacanță în Austria, cu familia ei. Fiind foarte activă pe rețelele de socializare și în timpul liber, soția lui Adi Sînă postează frecvent fel de fel de fotografii și impresii din locurile în care ajunge.

“Ultimele aventuri ale familiei în capitala Austriei, unul dintre orașele noastre preferate. După o cină delicioasă seara, alături de domnișoară mea iubita, Sarah, la restaurantul Neni Am Prater, pe care vi-l recomand pentru panorama superbă, am încheiat ziua de ieri. Ieri de dimineața, am profitat de somnul prelungit al copiilor și am dat o fugă la shopping. Apoi, cu mic și mare, ne-am plimbat prin minunata piață Stephansplatz din centrul orașului și am ajuns la Muzeul Jocurilor.

Citeşte şi: Anca Serea și Adi Sînă, aventuri în Austria. Cum și-a răsfățat solistul soția și copiii la Viena

Citeşte şi: Locul din România care a fascinat-o pe Anca Serea. „Ar trebui să se regăsească pe lista oricărui român. Este o comoară”

Citeşte şi: Locul din România care a fascinat-o pe Anca Serea. „Ar trebui să se regăsească pe lista oricărui român. Este o comoară”

Citeşte şi: Anca Serea, reacție neașteptată după ce Adi Sînă a lăsat-o cu copiii: „Am obosit, nu mai pot!”

Noah și Moise au fost cei mai încântați să descopere diferite obiecte și istoria lor, dar recunosc că merită vizitat și de oamenii mari, căci este cu adevărat o experiență deosebita. Zilele de vacanță aici au fost răcoroase și ne-am putut bucura ce multe plimbări pe jos, Viena este și vă rămâne o adevărată plăcere pentru a descoperi zi de zi lucruri noi și interesante. Vă pupam!” –  a transmis ea, pe Instagram, în dreptul unor fotografii făcute pe parcursul vacanței.

„Am momente când obosesc, pur și simplu!”

Anca Serea și Adi Sînă s-au mutat într-o locuință nouă, mai spațioasă, acum câteva luni. În noua casă, fiecare copil are camera lui, ceea ce înseamnă că responsabilitățile Ancăi Serea sunt mai mari.

“E greu cu curățenia, dar mă mai ajută și bona, mă ajută și mama. E greu cu un copil, dar barem cu șase. Uneori, nu fac față nici cu bona. E haos! Se întâmplă uneori să-i găsesc și nemâncați, dar ne organizăm imediat. Am momente când obosesc, pur și simplu. Eu sunt o persoană foarte bine organizată. Dimineața mă trezesc, strâng pijamalele, fac paturile, deschid geamurile, mai scutur, fac o ordine aparentă, așa. Aspirăm o dată pe săptămână, nu lăsăm dezordine în urmă. Recunosc că băieții sunt cei mai dezorganizați” – a declarat ea, acum ceva timp.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton