Averea pe care artista Sinead O’Connor o lasă în urmă. Cine sunt moștenitorii

.

Sinead O’Connor, cunoscută pentru piesa ei „Nothing Compares 2 U”, a murit la vârsta de 56 de ani. Anunțul decesului a fost făcut miercuri, 26 iunie. Sinead lasă în urmă o avere de 1, 5 milioane de dolari și multe semne de întrebare. Artista va fi moștenită de cei trei copii.

Cauza morții cântăreței Sinead O’Connor nu a fost încă dezvăluită, dar aceasta este atribuită luptei sale lungi cu problemele de sănătate mintală. La momentul morții sale, artista, care și-a schimbat numele în Shuhada’ Sadaqat în 2018, când s-a convertit la islam, își petrecea timpul între Irlanda și Londra.

Sinead O’Connor lasă în urmă 1,5 milioane de dolari

Copiii și familia lui Sinead O’Connor nu au emis încă nicio declarație despre moartea artistei, dar fanii sunt deja interesați de averea pe care aceasta o lasă în urmă. Potrivit Celebrity Net Worth, Sinead O’Connor a strâns 1,5 milioane de dolari, bani obținuți din turnee și discurile lansate.

Solista a lansat 10 albume de studio controversate de-a lungul carierei sale muzicale, una marcată de suișuri și coborâșuri. Primul ei material discografic, „The Lion and the Cobra”, a ajuns doar pe locul 36 în topurile Billboard 200.

Cu toate acestea, cel de-al doilea proiect al ei, „I Do Not Want What I Haven’t Got”, a primit dublu disc de platină și a devenit primul și ultimul ei album Billboard 200 care a ajuns în topuri. A dat naștere melodiei „Nothing Compares 2 U”, care a fost scrisă de Prince.

Ea a avut, de asemenea, numeroase nominalizări la Grammy. Cu toate acestea, abia când a lansat, „I Do Not Want What I Haven’t Got” a câștigat primul ei premiu Grammy pentru cea mai bună interpretare de muzică alternativă.

Citeşte și: Sinead O’Connor, ultimul mesaj înainte să moară: „Trăiesc ca un strigoi”. Viața amoroasă cu 4 căsnicii eșuate

Citeşte și: Sinead O’Connor a murit. Cântăreața avea 56 de ani

Pierderea fiului îi amplifică traumele

În 2012, a anulat un turneu după ce a suferit o „cădere foarte gravă”, iar în 2015 a dezvăluit că a luat o supradoză la un hotel din Irlanda.

Și-a anulat mai multe concerte în 2021, după ce a decis să urmeze un tratament pentru traumele și dependența cu care se lupta. După moartea fiului ei, în 2022, ea a fost internată într-un spital, iar asta după ce a mărturisit online că „a decis să-i urmeze” calea. 

Citeşte și: Oprah Winfrey, greu de recunoscut la 69 de ani, după ce a slăbit considerabil. „La revedere prăjituri!”

Citeşte și: Cum arată vila de lux în care s-au mutat Alina și Ilan Laufer: „Ne place să schimbăm peisajul”

Sinead O’Connor, moștenită de cei trei copii

Sinead O’Connor a adus pe lume patru copii, dar fiul ei, Shane, s-a sinucis. Acum, după moartea artistei, când averea ei va crește substanțial, banii vor merge în mod sigur către cei trei urmași: Jake, din mariajul cu John Reynolds, Roisin, din căsătoria cu John Waters, și Yeshua, din relația vedetei cu Frank Bonadio.

O’Connor s-a născut pe 8 decembrie 1966 într-o familie cu probleme din Dublin.

Ea a fost a treia dintre cei cinci copii.  Mai târziu, Sinéad O’Connor a susținut că a început să aibă probleme de sănătate mintală deoarece mama ei a abuzat-o fizic și sexual când era copil.

Părinții ei s-au despărțit când ea avea opt ani. La 13 ani, O’Connor și-a părăsit mama și s-a mutat cu tatăl ei, Jack.  

Foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton