A cheltuit 40.000 de euro pentru a-și acoperi tot trupul cu tatuaje. Cum arată și soțul ei / Foto

.

Aleksandra Jasmin se mândrește cu colecția sa de tatuaje și deseori pozează în bikini pentru a-și celebra corpul. Femeia, care are trei copii, a cheltuit aproape 40.000 de euro pentru a-și acoperi trupul cu tatuaje.

Aleksandra, care este din Finlanda, a adunat o comunitate impresionantă pe Instagram, unde este urmărită de peste 178.000 de persoane. Artista în tatuaje spune că nu intenționează să se oprească prea curând, întrucât mai are câteva părți ale corpului neacoperite de cerneală.

Cum arată femeia care și-a acoperit corpul cu tatuaje

Fană înrăită a tatuajelor, Aleksandra își câștigă existența tatuând corpurile altor persoane, însă are, la rândul ei, un „singur tatuaj”, care îi acoperă întregul corp. Tânăra a devenit obsedată de tatuaje pe când era doar un copil, după ce părinții ei și-au făcut câte unul.

Ca rezultat al pasiunii ei, Aleksandra are acum trupul acoperit de tatuaje. Aceasta și-a tatuat chiar și fața și buzele și spune că „nu are niciun regret”.

Aceasta are tatuată o pisică imensă pe burtă, precum și un craniu deasupra picioarelor și chiar cuvântul „sinner” (n.r. păcătos) pe braț.

Eixstă o mulțime de alte desene pe pielea ei, de la mandala și cuvinte pe frunte, obraji și bărbie, până la un braț înnegrit.

Citește și: Ea este tânăra cu cei mai mari sâni naturali. Claudia susține că nu și-a făcut nicio operație estetică. O crezi?

Citește și: Barbie din viața reală. Cine este artista pe care un producător a vrut să o cumpere

Citește și: Tânăra care nu poate zâmbi îi sfidează pe cei care au hărțuit-o și devine model: „Am darul incredibil de a-i inspira pe ceilalți”

Citește și: Fetița care nu poate fi îmbrățișată. De fiecare dată când cineva o atinge este o agonie

Aleksandra este dependentă de tatuaje

Femeia în vârstă de 33 de ani obișnuiește să se mândrească cu tatuajele sale pe rețelele de socializare, unde primește mii de like-uri și comentarii.

„Practic am un tatuaj combinat, totul este acoperit. Mă simt mai mult ca mine când culoarea pielii mele este oricum vreau eu să fie”, a afirmat Aleksandra.

În ciuda faptului că are tot trupul acoperit de tatuaje, femeia recunoaște că „doare foarte tare de fiecare dată” când are un nou desen gravat pe piele.

„Sunt dependentă de tatuaje”, a mărturisit Aleksandra, în 2021, potrivit News.com.

Aceasta a început întregul proces de tatuare a corpului ei pe când avea doar 19 ani.

Aleksandra a spus că reacția oamenilor la vederea aspectului ei neobișnuit este în mare măsură una pozitivă. Există, totuși, și persoane care nu știu cum să reacționeze și se pot comporta inadecvat.

Soțul ei, Roope, este de asemenea un fan al tatuajelor. Acesta are, la rândul lui, o mulțime de tatuaje pe corp, iar perechea se descrie ca fiind un „cuplu tatuat”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu femeia care și-a acoperit întregul trup în tatuaje

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton