De ce a lipsit Salman Khan de la aniversarea de 43 de ani a Iuliei Vântur. „Am petrecut cu prietenii”

.

Iulia Vântur (43 de ani) și Salman Khan (57 de ani) formează un cuplu din anul 2012. Pe 24 iulie 2023, Iulia și-a sărbătorit aniversarea de 43 de ani fără Salman alături. La scurt tip după, fosta prezentatoare TV a explicat de ce s-a sărbătorit doar cu prietenii.

Aniversarea de 43 de ani a prins-o pe Iulia Vântur în Dubai, departe de Mumbai, unde s-a mutat în urmă cu mai bine de 10 ani, pentru a urma o carieră la Bollywood. Artista a petrecut alături de mai multe prietene, într-un restaurant de la ultimul etaj al impresionantului zgârie-nori Burj Khalifa.

Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere fără Salman Khan. „A trebuit să rămân în Dubai”

„Planul inițial era să-mi petrec ziua în India însă pentru că nu s-a finalizat la timp proiectul, a trebuit să rămân în Dubai, așa că am petrecut cu prietenii din Dubai, adunați de prin toate colțurile lumii. A fost neașteptat de frumos! Prima petrecere a fost în cea mai înaltă clădire din lume, în cel mai «la înălțime» restaurant din lume. Așa că dorința îmi va fi sigur împlinită, fiind și mai aproape de ceruri. Am cântat, am dansat, am spart farfurii la propriu, la Opa, am făcut țăndări tot ghinionul. Gata, de acum doar de bine să auzim!”, a declarat Iulia Vântur, pentru Click!.

În ultimii 10 ani, Iulia Vântur a pus bazele unei cariere artistice la Bollywood. Fosta prezentatoare a emisiunii „Dansez pentru tine” a jucat în mai multe filme și a lansat și o serie de piese în hindi. Mai mult, în primăvara anului trecut, Iulia a susținut un turneu muzical în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la premiile Academiei Internaționale de Film Indian. Cât costă rochia vedetei

Anul acesta, Iulia Vântur a fost recompensată și cu un trofeu la gala premiilor Academiei Internaționale de Film Indian. În ultimele luni, solista s-a dedicat documentarului despre viața lui Salman Khan, pe care îl realizează alături de acesta.

„Documentarul despre viața lui Salman Khan e în editare. Am muncit mult la el. Îi vom face o lansare frumoasă, care cu siguranță o să vă placă”, declara Iulia Vântur în aprilie 2023, pentru Cancan. „În prezent, am piese noi la care lucrez. Le voi filma și videoclipuri. Suntem în discuție și pentru un turneu în America”, a completat solista, pentru sursa citată.

Cum s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan s-au cunoscut întâmplător, în timpul unei vizite pe care fosta prezentatoare TV a făcut-o în India. „Am făcut cunoștință ca doi oameni normali. Am ținut legătura, am fost prieteni multă vreme. Întotdeauna am încercat să țin lucrurile astea pentru mine, pentru că, vrând, nevrând, ca persoană publică, te expui”, a explicat Iulia Vântur în urmă cu mai mult timp, în emisiunea găzduită de Teo Trandafir.

Citește și: Iulia Vântur, scene spectaculoase de luptă într-un clip nou. Reacția lui Salman Khan când a văzut-o cum își doboară adversarii

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani… Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”, mai declara Iulia Vântur în iulie 2022, pentru VIVA!.

Citește și: Cum este numită Iulia Vântur în India. Dan Negru, lăsat fără replică de un ghid în vacanță: „Am sunat-o și i-am zis” / Exclusiv

Pentru Playtech, Iulia a spus care crede ea că este secretul unei relații reușite: „Cred că într-o relație e nevoie în primul rând de multă toleranță. Când trăiești lângă un alt om, care are un cu totul alt bagaj, un alt mod de a fi, e nevoie de multă toleranță. E valabil chiar și pentru oamenii care nu au crescut împreună. Și, evident, e nevoie de foarte multă dragoste”.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton