Anamaria Prodan, despre infidelitatea lui Laurențiu Reghecampf: „Nu era prima dată! Plângea și își cerea iertare”

.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după ce antrenorul a înșelat-o pe aceasta cu o tânără pe care a lăsat-o și însărcinată. Acum, impresara spune că femeia cu care acum Reghe formează un cuplu nu a fost prima lui amantă.

Femeia de afaceri a dezvăluit că fostul ei soț i-a fost infidel de mai multe ori și de fiecare dată l-a iertat. Mai mult, ea spune că mai mulți oameni din lumea fotbalului știau de activitățile lui Reghecampf, însă nimeni nu îndrăznea să zică nimic.

Anamaria Prodan, despre infidelitățile lui Laurețiu Reghecampf

Anamaria Prodan a declarat că Corina Caciuc nu este prima femeie cu care Laurențiu Reghecampf a înșelat-o. L-a iertat de fiecare dată, iar el și-ar fi cerut mereu iertare pentru aventurile lui extraconjugale.

„Nu era de iertat, nu era prima dată! Nu era prima dată! Acestea erau niște probleme ale vieții lui. Vorbeam cu el foarte mult și îi spuneam: ‘Tata, ți-am construit ceva ce nimeni pe pământul acesta nu o să îți mai dea! Nu mai are cum, nimeni, să construiască așa ceva! Ți-am construit ceva minunat, avem ceva minunat! Avem copii care trebuie să ia exemplu de la mine și de la noi! Avem ce nu are nimeni în țara aceasta!’. Plângea. Își cerea iertare!”, a povestit Anamaria Prodan pentru Ego.ro.

Mai mult, impresara spune că ea a reușit să îi facă o imagine fostului ei soț și că de fiecare dată a trecut peste infidelități pentru a-și proteja familia.

Citește și: Anamaria Prodan, reacție neașteptată după ce s-a spus că Laurențiu Reghecampf nu mai ține legătura cu fiul lor

Citește și: Anamaria Prodan a spus ce greșeală a făcut în timpul căsniciei cu Laurențiu Reghecampf: „Întotdeauna e vina amândurora”

„Prefața la cartea mea, ‘Eu sunt Anamaria Prodan’, este scrisă de Laurențiu Reghecampf, este ceea ce gândea și gândește despre mine. Dacă citiți, plângeți. De asta stăteam de fiecare dată și mă uitam la el, gândindu-mă: ‘Este un om mult prea bun! Este, prin definiție, cumva bun, dar, prin bunătatea aceasta, cred, se rostogolește!’. El nu știe să se apere, are slăbiciuni foarte mari și oamenii îl atacă exact acolo”, a spus Prodan.

„De asta am stat atât de aproape de el, cu atât de multe probleme ale lui am luptat și am reușit foarte frumos să trecem peste ele fără ca nimeni, de frica mea, să comenteze. Oamenii din fotbal știau, dar de frica mea nimeni nu comenta! Și atunci, treceam peste ele și făceam iar un reality show, încă un sezon, ca el să crească și mai tare ca și imagine. Crescând foarte puternic ca imagine, era greu să te lovească cineva”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Cadoul inedit făcut lui Reghecampf, păstrat de impresară

Anamaria Prodan a povestit că, în urmă cu ceva timp i-a făcut un cadou inedit celui care i-a fost soț timp de 15 ani: un perete omagiu.

„Da! Am făcut un perete dedicat lui, cadou de ziua lui. Când a venit de la meci, a primit cadou acest perete! Era greu. Când faci cadouri ceasuri foarte scumpe, mașini, nu prea mai ai cu ce să surprinzi. Eu întotdeauna l-am surprins pe Laurențiu Reghecampf și i-am făcut cadou acest perete, care și astăzi este în casa mea. E, cumva, un tribut adus acestor ani de muncă împreună, ca și echipă. Eu m-am ridicat singură, înainte să apară Laurențiu Reghecampf. Eram agent, aveam foarte mulți jucători, chiar din Echipa Națională, aveam antrenori, precum Rednic, Andone, în portofoliu. Îi aveam printre cei mai importanți jucători din România când l-am întâlnit pe Laurențiu Reghecampf”, a afirmat impresara.

Citește și: Anamaria Prodan, schimbare de look pentru un nou proiect. Cum arată acum impresara / Foto

Citește și: Anamaria Prodan, „îmbrăcată” în aur de 24 k: „Sunt foarte fericită”. Cât costă tratamentul

De asemenea, Anamaria Prodan spune că își dorește ca lumea să își amintească cu drag de familia Prodan-Reghecampf pentru care ea a luptat atât de mult.

„Împreună, am muncit foarte mult și ne-am ridicat ca nimeni altcineva în țara aceasta. Familia Prodan-Reghecampf, în ciuda oricăror probleme s-au întâmplat mai târziu, a făcut istorie în țara aceasta. Și așa o să rămână! Eu întotdeauna îmi doresc ca oamenii să își aducă aminte cu drag de noi, să își aducă aminte cum am promovat eu, Anamaria Prodan, noțiunea de familie, cât de mult mi-am dorit acest lucru, cât de mult am încercat să rămân într-o căsnicie perfectă, cum o prezentam”, a mai spus impresara.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Anamaria Prodan

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton