Loredana Groza, apariție spectaculoasă într-o ținută creată de ea: „Glamorous Diva” / Video

.

Loredana Groza are un talent pe care l-a ținut bine ascuns. Nu are doar o voce frumoasă și face show-uri de neuitat, dar se pare că se pricepe și la design vestimentar. Artista și-a creat o ținută spectaculoasă care a fost apreciată de internauți.

Cântăreața în vârstă de 53 de ani a susținut un spectacol zilele trecute la Câmpulung Muscel și, ca de obicei, a avut o ținută de scenă cu care a atras toate privirile. Însă nimeni nu a știut că a fost creată chiar de ea.

Loredana Groza, apariție uluitoare într-o ținută creată de ea

Loredana Groza a făcut furori atât pe scenă, cât și pe rețelele de socializare, într-o ținută argintie, strălucitoare, formată dintr-o salopetă cu fustă din franjuri și un bolero lung tot din franjuri, cu umeri masivi întăriți. La mijloc, artista și-a pus o centură mare argintie, iar în picioare a purtat o pereche de tocuri argintii cu platformă.

Imaginea a fost apreciată atât de public, cât și de internauții care au văzut imaginile cu Loredana îmbrăcată în această ținută spectaculoasă.

„Glamorous Diva! Fire!”, „Superbă”, „Uimitoare”, „O regină”, „Cea mai sexy , frumoasă și talentată”, sunt doar câteva din complimentele primite de Loredana Groza.

Însă, comentariul care a uimit pe toată lumea a fost chiar al artistei, care a fost întrebată de o fană de unde este ținuta: „Eu am creat-o from head to toe (n.r. din cap până în picioare)”.

Iar răspunsul ei ne face să ne întrebăm: oare și celelalte ținute superbe tot de ea au fost create?!

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Loredana Groza preferă naturalețea atunci când își lucrează abdomenul. Cum s-a afișat la sală, la 52 de ani

Citește și: Loredana Groza, show incendiar într-un club din Mamaia. Cum s-a afișat artista. „Ceva spectaculos!”

Citește și: Loredana Groza, apariție sexy pe străzile din Londra. Unde au mers artista și fiica ei, Elena Boncea / Video

Citește și: Loredana Groza, surpriză de proporții. Artista apare nemachiată în cel mai nou videoclip / Video

Loredana, apreciată de Iulia Albu și Cătălin Botezatu

Aparițiile inedite ale Loredanei Groza nu sunt apreciate doar de fanii ei, ci și de oameni avizați din domeniul modei. Atât Iulia Albu, cât și Cătălin Botezatu, au laudat-o pe artistă pentru stilul ei.

„(Loredana) e o femeie care se reinventează și, așa cum îmi place să cred și să spun chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Ea este cea care s-a reinventat mereu, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Wowbiz în urmă cu ceva timp.

„Numai un artist are acest curaj, care, bineînțeles, vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță”, a mai spus designerul.

La rândul ei, Iulia Albu a aprobat ținutele Loredanei Groza.

„Eu nu știam că Loredana Groza e blondă naturală. Din punct de vedere sociologic, ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani, să fie și senzuale și să accepte cum sunt”, a afirmat criticul de modă la Antena Stars, anul trecut.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Loredana Groza

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton