Ce mari s-au făcut băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană. „Greu îi prind la poză!” Unde au fost surprinși Eduard și Maximus

.

Adriana Bahmuțeanu și-a luat băieții și a plecat cu ei într-o frumoasă vacanță luna aceasta. Jurnalista a fost mai întâi pe litoralul românesc cu Eduard (12 ani) și Maximus (15 ani), copiii pe care îi are din fosta căsnicie cu Silviu Prigoană. Apoi, a urmat o escapadă în Germania, în Munchen.

Adriana Bahmuțeanu a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii cu băieții ei, lucru pe care nu îl face des, deoarece Eduard și Maximus stau, de obicei, departe de tot ce înseamnă expunerea în lumea mondenă. Dar acum că au mai crescut, Adriana a decis să se fotografieze cu ei și să facă publice imaginile.

“Băieții mei sunt deja mari, sunt doi puștani pasionați de tehnologie”

“Greu îi mai prind la poză!” / „Suntem la Munchen, într-o mult așteptată vacanță pe care ne-am dorit-o foarte mult!” – a scris Adriana Bahmuțeanu în dreptul pozelor din concediu.

Vezi în GALERIA FOTO cât de mult au crescut băieții Adrianei Bahmușeanu și ai lui Silviu Prigoană.

Relația furtunoasă dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu a fost mulți ani dezbătută în presa mondenă. După cinci divorțuri, cei doi au căzut în cele din urmă la pace și au găsit și un numitor comun cu privire la creșterea băieților.

“Băieții mei sunt deja mari, sunt doi puștani pasionați de tehnologie. Este totul foarte bine. Stau unde vor ei. Eu am renunțat la procesele îndelungi cu fostul meu soț. La un moment dat mă gândeam împreună cu avocata să intrăm în Cartea Recordurilor, vorbesc serios, dar am renunțat, i-am zis că noi renunțăm la orice proces pentru că supuneam copiii unui stres inimaginabil.

Citeşte şi: Războiul amoros dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. De câte ori au divorțat și de ce copiii au rămas la milionar

Citeşte şi: Reacția lui Silviu Prigoană după ce Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit în secret. Ce a zis despre mama copiilor lui

Citeşte şi: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri despre primul soț: „A scos un pistol și mi l-a pus la cap” / VIDEO

Citeşte şi: Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre operațiile estetice: „Nu am exagerat cu intervențiile”

Cum a vrut el (n.r. – Silviu Prigoană), cum au vrut și copiii, cum a vrut toată lumea, așa s-a întâmplat. Mă bucur că în sfârșit s-a reparat relația dintre tată și copii, asta este cel mai important. Noi am insistat pe asta, am făcut consiliere psihologică la DGASPC (n.r. – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția  Copilului) pentru a se repara relația dintre tată și copii și mă bucur că s-a rezolvat și lucrurile sunt în ordine”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, acum câțiva ani, pentru Libertatea.

„A fost o relație toxică, e adevărat”

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu s-au căsătorit și au divorțat de cinci ori, pe parcursul a 12 ani, între 2003 – 2015. Jurnalista povestea în urmă cu ceva timp că deciziile de divorț nu au venit din partea ei, ci a lui Prigoană.

„Nu am divorțat eu. Este o percepție greșită. Fostul meu soț îmi intenta divorț și tot el venea să ne împăcăm. Nu a fost nicio regie. A fost o relație de timp elastic. O relație toxică, e adevărat. Eu nu am intentat divorț. Eu doar ultimul divorț l-am intentat, care s-a desfăcut din vina lui. Am fost femeia tolerantă care se trezea dimineața.

Mă suna soțul meu și îmi zicea, vine poștașul cu citația de divorț. Trebuia să plec, că na, eram în divorț. Plecam la mine acasă. După câteva luni, mă căuta să ne împăcăm. Și nu puteam să-i rezist. Făcea ce făcea și ne împăcam”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, în podcastul moderat de Viorel Grigoriu.

Foto – Instagram / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton