Andreea e mulțumită de dieta pe care o urmează.„De pildă, eu de sărbători nu țin diete, îmi ofer plăcerile culinare ce țin de tradiție, mă bucur de ele, dar după ce trec acele zile, echilibrez printr-o dietă sănătoasă, pe care o verific, dacă e nouă, cu medicul nutriționist, nu fac experimente auzite prin vecini, îți poți pune sănătatea în pericol astfel. În prezent, din ianuarie, am început o dietă scandinavă numită NUPO – prescurtarea de la Nutritional Power, pentru că e o dietă foarte bogată în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine, deși este săracă în calorii, dar cu o mare varietate de feluri de mâncare gustoase ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute, și astfel e ușor de urmat. Ea a fost inventată de un om de știință, medic cu reputație în domeniul obezității din Danemarca, acum 41 de ani, a trecut așadar testul timpului și peste 200 de milioane de porții dietetice din acest program au fost consumate în acest timp de către europeni, asiatici, australieni, oameni care fie își doreau să slăbească, fie să se mențină, fie își doreau echilibrarea corpului și prevenția. Conține mâncăruri solide (de exemplu, coucous, risotto, chili fără carne), supe variate care pot conține și carne, dar și numai vegetale, o mulțime de shake-uri gustoase din plante și fructe aromate, dar și dulciuri fără zahăr, cu un îndulcitor pe bază de porumb.”, a mărturisit Andreea Marin pentru Viva.