Cristina Bâtlan dezvăluie cum a ajuns la Imperiul Leilor de la Pro TV: “Nu există câștig fără riscuri”/ Exclusiv

.

Cristina Bâtlan, fondatoarea unuia dintre cele mai importante branduri românești de încălțăminte și unul dintre investitorii de calibru de la Imperiul Leilor, dezvăluie cum a ajuns în emisiunea de la Pro TV care se adresează celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor și ce planuri de viitor are împreună cu logodnicul ei.

Femeia de afaceri se află în show-ul Imperiul Leilor încă de la al doilea sezon. Cristina Bâtlan a povestit, exclusiv pentru UNICA.ro, despre cooptatea ei în emisiunea care a revigorat lumea antreprenoriatului și a transformat visele în realitate, care sunt destinațiile de vacanță unde se va relaxa în compania logodnicului său și ne-a vorbit, în premieră, despre nuntă.

Cum a ajuns Cristina Bâtlan la Imperiul Leilor, de la Pro TV, și ce spune despre nunta cu logodnicul ei

Cristina Bâtlan a avut parte de o surpriză de proporții, în primăvară, când partenerul său de de viață, Petru, om de afaceri și el, a surprins-o fix de ziua ei de naștere cu un inel de logodnă, pe care i l-a dăruit la Veneția. Afacerista a trecut printr-un divorț, are un fiu care îi calcă pe urme și a reușit să rămână în relații excelente cu fostul soț, alături de care continuă să lucreze la brandul de încățăminte, și el, ca și ea, avânt statutul de asociați.

Cristina Bâtlan preferă să trăiască clipa și să se bucure de ceea ce viața îi oferă, decât să își facă planuri pe termen lung. Așa s-a întâmplat cu logodna și nu este exclus ca și pasul următor în relație să fie tot o surpriză. Am fost curioși să aflăm dacă fericitul eveniment, respectiv oficializarea relației la Starea Civilă, va avea loc anul viitor.

Cristina Bâtlan dezvăluie cum a ajuns la Imperiul Leilor de la Pro TV: “Nu există câștig fără riscuri”/ Exclusiv

“Nu știu. Nu pot să spun asta acum. Aș vrea să las ca timpul să le aranjeze pe toate, pentru că atunci când o să ne dorim asta, cât poate să ne ia? O jumătate de zi?”, a precizat, pentru UNICA.ro, investitoarea de la Imperiul Leilor, semn că nu îi este teamă să intre într-un nou mariaj, dar că nici nu este o prioritate în momentul de față.

Citește și:  Cristina Bâtlan, investitor la „Imperiul Leilor”: „Cred că sunt cel mai greu de impresionat om”. Cum a cerut-o iubitul de soție / Exclusiv

Este cunoscut faptul că femeia de afaceri deține un imperiu financiar și, prin urmare, programul ei este unul încărcat, ea supervizând ca produsele să fie de calitate și să nu dezamăgească cumpărătorii. Printre deadline-uri și ședințe, Cristina Bâtlan și-a strecurat și câteva perioade de relaxare, pentru a putea funcționa la capacitate maximă. Momentan are și filmări la “Imperiul Leilor”, noul sezon urmând să își găsească loc în grila de toamnă de la Pro TV.

“O să am timp de vacanță probabil în august sau septembrie, început de septembrie și sigur bifăm Grecia, nu avem cum să ratăm Grecia vara, după care îmi doresc sudul Italiei. Vreau să merg în locuri pe care nu le-am văzut niciodată”, a declarat, pentru UNICA.ro, Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan: “Nu mă așteptam să vină propunerea către mine”

Prezența la emisiunea de la Pro TV nu este prima experiență în televiziune pentru ea. În 2013, Cristina Bâtlan își făcea debutul pe micul ecran la TVR 2. “Eu am fost și la Arena Leilor, în TVR 2, deci știam cumva formatul, nu mă așteptam să vină propunerea către mine, pentru că, de obicei, emisiunile aleg oameni care sunt necunoscuți sau care nu au mai fost la alte posturi”, ne-a mărturisit fondatoarea Musette. Așa că, în cazul de față, surpriza a fost colosală, întrucât femeii de afaceri îi place să ajute și să împărtășească din experiența ei antreprenorilor aflați la început de drum. Așa că emisiunea de la Pro TV i se potrivește ca o mănușă, având la bază un format de televiziune produs cu sucees în peste 30 de țări.

Cristina Bâtlan dezvăluie cum a ajuns la Imperiul Leilor de la Pro TV: “Nu există câștig fără riscuri”/ Exclusiv

„Atunci când sunt pe scenă și când am în față antreprenori, simt că e viața mea”

Imperiul Leilor oferă tinerilor antreprenori șansa să-și prezinte ideile și afacerile în fața unor investitori cu experiență. “Mi se potrivește foarte tare emisiunea, pentru că îmi plac afacerile, îmi doresc să fac afaceri noi, mă reinventez și atunci când sunt pe scenă și când am în față antreprenori, simt că e viața mea”, a mărturisit, pentru UNICA.ro, Cristina Bâtlan.

Femeia de afaceri ne-a vorbit cu sinceritate despre strategia pe care o aplică pe plan profesional în propria afacere, dar și cum își alege, în emisiune, afacerile în care decide să se implice.

Citește și: Cristina Bâtlan, dezvăluiri despre divorțul de fostul ei soț, Roberto: „A fost o durere enormă pentru mine” / Video

„Mă asociez doar cu idei de afaceri care se potrivesc profilului meu, moralității mele”

“Să știi că în antreprenoriat există întotdeauna riscuri, nu există câștig fără riscuri și atunci când îți dorești să câștigi riști, când îți dorești să câștigi mai repede, riști mai mult și tot așa. De obicei, aleg oamenii și bineînțeles că mă asociez doar cu idei de afaceri care se potrivesc profilului meu, moralității mele, în schimb caut foarte mult să mă asociez cu oameni cu care să am un parcurs lung”, a mai spus, pentru Unica.ro, Cristina Bâtlan.

Și în acest an, liderii unor afaceri de succes din România îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuți în domeniul lor și le vor oferi șansa de a face o schimbare reală! Pe scaunele investitorilor se vor așeza oameni cu experiență, viziune și dorință de a vedea cum piața de business din România se dezvoltă tot mai mult. 

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton